Kunci Gitar Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu



Capo di fret 2

(Intro) G D Em..
        C D G..

G       D        Em
aku ngenteni balimu..
      C                   D
wis suwe tak tunggu.. tekomu..
Bm                 Em
kangenku iki.. tak tertahan lagi..
  C                        D
kapan kowe bali.. wis suwe aku ngenteni..

G   D          Em
aku kangen tenanan..
     C                           D
kowe sing tak pikirke ning saben dinoku..
Bm                     Em
ra ngaleh.. roso tresnoku dinggo kowe..
         C
sing tak jaluk mung siji
      D
kowe ojo mbedo ati..

(Intro) C G C D..

(Chorus)
         G           D
tak titipke angin ndalu..
         Em          Bm
kanggo kowe lintang atiku..
        C             G
banyu moto sing tak roso..
          C             D
bukti tresno sing tak jogo..

          G           D
salam tresnoku nggo kowe..
        Em        Bm
janji tulus selawase..
         C           G
ra bakal ngeliyo tresnoku
       C     D (G)
kowe pepujan atiku..

(Int.) G D Em..
       C G D..
       G D Em Bm
       C G C D G..

G   D          Em
aku kangen tenanan..
     C                           D
kowe sing tak pikirke ning saben dinoku..
Bm                   Em
ra ngaleh roso tresnoku dinggo kowe..
         C
sing tak jaluk mung siji
      D
kowe ojo mbedo ati..

(Intro) C G C D..

(Chorus)
         G           D
tak titipke angin ndalu..
         Em          Bm
kanggo kowe lintang atiku..
        C             G
banyu moto sing tak roso..
          C             D
bukti tresno sing tak jogo..

          G           D
salam tresnoku nggo kowe..
        Em        Bm
janji tulus selawase..
         C           G
ra bakal ngeliyo tresnoku
       C     D  G
kowe pepujan atiku..

         G           D
tak titipke angin ndalu..
         Em          Bm
kanggo kowe lintang atiku..
        C             G
banyu moto sing tak roso..
          C             D
bukti tresno sing tak jogo..

          G           D
salam tresnoku nggo kowe..
        Em        Bm
janji tulus selawase..
         C           G
ra bakal ngeliyo tresnoku
       C     D  G
kowe pepujan atiku..
       C     D    G
kowe pepujan a..tiku..



Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu

(Intro) A E F#m..
        D E A..

A       E        F#m
aku ngenteni balimu..
      D                   E
wis suwe tak tunggu.. tekomu..
C#m                F#m
kangenku iki.. tak tertahan lagi..
  D                        E
kapan kowe bali.. wis suwe aku ngenteni..

A   E          F#m
aku kangen tenanan..
     D                           E
kowe sing tak pikirke ning saben dinoku..
C#m                    F#m
ra ngaleh.. roso tresnoku dinggo kowe..
         D
sing tak jaluk mung siji
      E
kowe ojo mbedo ati..

(Intro) D A D E..

(Chorus)
         A           E
tak titipke angin ndalu..
         F#m         C#m
kanggo kowe lintang atiku..
        D             A
banyu moto sing tak roso..
          D             E
bukti tresno sing tak jogo..

          A           E
salam tresnoku nggo kowe..
        F#m       C#m
janji tulus selawase..
         D           A
ra bakal ngeliyo tresnoku
       D     E (A)
kowe pepujan atiku..

(Int.) A E F#m..
       D A E..
       A E F#m C#m
       D A D E A..

A   E          F#m
aku kangen tenanan..
     D                           E
kowe sing tak pikirke ning saben dinoku..
C#m                  F#m
ra ngaleh roso tresnoku dinggo kowe..
         D
sing tak jaluk mung siji
      E
kowe ojo mbedo ati..

(Intro) D A D E..

(Chorus)
         A           E
tak titipke angin ndalu..
         F#m         C#m
kanggo kowe lintang atiku..
        D             A
banyu moto sing tak roso..
          D             E
bukti tresno sing tak jogo..

          A           E
salam tresnoku nggo kowe..
        F#m       C#m
janji tulus selawase..
         D           A
ra bakal ngeliyo tresnoku
       D     E  A
kowe pepujan atiku..

         A           E
tak titipke angin ndalu..
         F#m         C#m
kanggo kowe lintang atiku..
        D             A
banyu moto sing tak roso..
          D             E
bukti tresno sing tak jogo..

          A           E
salam tresnoku nggo kowe..
        F#m       C#m
janji tulus selawase..
         D           A
ra bakal ngeliyo tresnoku
       D     E  A
kowe pepujan atiku..
       D     E    A
kowe pepujan a..tiku..

Chord Loro Ati Official

Chord Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :