Kunci Gitar Loro Ati Official - Aku Wis Lilo



(Intro) Am  Dm  G  C E
        Am  Dm  F G -Em Am..

         Am                 Dm
dudu masalah.. yen wis ra sayang..
       G              Am
masio atiku.. iki kelaran..
               Am             Dm
yen wis ra tresno.. tulung omongo..
     F        G      Am
ora usah.. nambahi loro..

(Intro) F G Am..
        F G Am  E..

         Am                 Dm
dudu masalah.. yen wis ra sayang..
       G              C
masio atiku.. iki kelaran..
E              Am             Dm
yen wis ra tresno.. tulung omongo..
     F               E
ora usah.. nambahi loro..

(Chorus)
  F              G
sayang.. lungo'o songko uripku
       C            G/B         Am
goleto ganti sing luwih songko aku..
             Dm
aku ikhlas nerimo..
 G                   C
opo.. sing dadi karepmu..

                F
ra usah nambahi cidro..
        G
aku wis lilo..
      C       G/B      Am
masio ati iki keloro loro..
               Dm
tak dongakne mugo kowe..
  G                 C    C7
bahagio.. karo wong liyo..

(Int.) Am  Dm  G  C E
       Am  Dm  F  E..
                    (ho'a ho'e..)

(Chorus)
  F              G
sayang.. lungo'o songko uripku
       C            G/B         Am
goleto ganti sing luwih songko aku..
             Dm
aku ikhlas nerimo..
 G                   C
opo.. sing dadi karepmu.. (ho'a ho'e..)

                F
ra usah nambahi cidro..
        G
aku wis lilo..
      C       G/B      Am
masio ati iki keloro loro..
               Dm
tak dongakne mugo kowe..
  G                 C
bahagio.. karo wong liyo.. ooh..

  F              G
sayang.. lungo'o songko uripku
       C            G/B         Am
goleto ganti sing luwih songko aku..
             Dm
aku ikhlas nerimo..
 G                   C
opo.. sing dadi karepmu.. (ho'a ho'e..)

                F
ra usah nambahi cidro..
        G
aku wis lilo..
      C       G/B      Am
masio ati iki keloro loro..
               Dm
tak dongakne mugo kowe..
  G                 C
bahagio.. karo wong liyo..
               Dm
tak dongakne mugo kowe..
  G                   C
bahagio.. karo wong.. liyo..
Lihat Semua :

Loro Ati Official

Chord Kunci Gitar lainnya: