Kunci Gitar Loro Ati Official - T.T.M (Tak Trimo Mundur) Chord



(Intro) C  G       Am G F Fm G..
            hmm mmmm..  hoo..

    C
sumilire angin ndalu..
         G
tak titipke layang tresnoku..
    Am                   F  G
kanggo slirahmu pepujane atiku..

         C
senadyan to bedho dalan..
         G
nanging ati wegah kelangan..
   Am                   F   G
nyatane saiki mung dadi kenangan..

    F                   Em
tak trimo wae.. kabeh putusanmu..
   F
mergo aku sadar..
           G             C
neng njero atimu.. ora ono aku..

(Chorus)
   F      G           Em         Am
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      F        G
slirahmu.. pun milih gandeng
C
karo wong liyo..

       F        G       Em  Am
tak tompo masio atiku cidro..
        F
mergo ketulusanku..
        G                     C
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

(Int.) F  C  Dm Em Am G
       F G C-G/B-Am..
       F Fm G..

    C
sumilire angin ndalu..
         G
tak titipke layang tresnoku..
    Am                   F  G
kanggo slirahmu pepujane atiku..

         C
senadyan to bedho dalan..
         G
nanging ati wegah kelangan..
   Am                   F   G
nyatane saiki mung dadi kenangan..

    F                   Em
tak trimo wae.. kabeh putusanmu..
   F
mergo aku sadar..
           G             C
neng njero atimu.. ora ono aku..

(Chorus)
   F      G           Em         Am
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      F        G
slirahmu.. pun milih gandeng
C
karo wong liyo..

       F        G       Em  Am
tak tompo masio atiku cidro..
        F
mergo ketulusanku..
        G                   C
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

   F      G           Em         Am
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      F        G
slirahmu.. pun milih gandeng
C
karo wong liyo..

       F        G       Em  Am
tak tompo masio atiku cidro..
        F
mergo ketulusanku..
        G                   C
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

  F            G
kulo pun manut dalane
        Em      Am
yen iki keputusane..
          F
yen ngene carane
          G      C
tak trimo opo anane..

       F         G
matursuwun slirahmu..
            Em        Am
sing pernah ono neng uripku..
F
jogo atimu..
      G               C
ojo lali.. karma menantimu..



Loro Ati Official - T.T.M (Tak Trimo Mundur)

(Intro) G  D       Em D C Cm D..
            hmm mmmm..  hoo..

    G
sumilire angin ndalu..
         D
tak titipke layang tresnoku..
    Em                   C  D
kanggo slirahmu pepujane atiku..

         G
senadyan to bedho dalan..
         D
nanging ati wegah kelangan..
   Em                   C   D
nyatane saiki mung dadi kenangan..

    C                   Bm
tak trimo wae.. kabeh putusanmu..
   C
mergo aku sadar..
           D             G
neng njero atimu.. ora ono aku..

(Chorus)
   C      D           Bm         Em
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      C        D
slirahmu.. pun milih gandeng
G
karo wong liyo..

       C        D       Bm  Em
tak tompo masio atiku cidro..
        C
mergo ketulusanku..
        D                     G
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

(Int.) C  G  Am Bm Em D
       C D G-D/F#-Em..
       C Cm D..

    G
sumilire angin ndalu..
         D
tak titipke layang tresnoku..
    Em                   C  D
kanggo slirahmu pepujane atiku..

         G
senadyan to bedho dalan..
         D
nanging ati wegah kelangan..
   Em                   C   D
nyatane saiki mung dadi kenangan..

    C                   Bm
tak trimo wae.. kabeh putusanmu..
   C
mergo aku sadar..
           D             G
neng njero atimu.. ora ono aku..

(Chorus)
   C      D           Bm         Em
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      C        D
slirahmu.. pun milih gandeng
G
karo wong liyo..

       C        D       Bm  Em
tak tompo masio atiku cidro..
        C
mergo ketulusanku..
        D                   G
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

   C      D           Bm         Em
saiki.. kulo ikhlas lilo lan legowo..
      C        D
slirahmu.. pun milih gandeng
G
karo wong liyo..

       C        D       Bm  Em
tak tompo masio atiku cidro..
        C
mergo ketulusanku..
        D                   G
dibalas dengan.. kau menyakitiku..

  C            D
kulo pun manut dalane
        Bm      Em
yen iki keputusane..
          C
yen ngene carane
          D      G
tak trimo opo anane..

       C         D
matursuwun slirahmu..
            Bm        Em
sing pernah ono neng uripku..
C
jogo atimu..
      D               G
ojo lali.. karma menantimu..

Chord Loro Ati Official - T.T.M (Tak Trimo Mundur)

Lihat Semua :