Kunci Gitar Loro Ati Official - Madep Mantep



(Intro) C G Am Em
        F C F G C..

   C           G
ademe senyuman manismu
       Am          Em
lembut kabeh tutur katamu
       F                 C
nggawe padang ning njero atiku
       F           G
membuatku sayang kamu..

   C              G
raono sing biso ngganteni
      Am            Em
kabeh sing ono ning awakmu
       F         C
mandep mantep atiku..
         F
mung kanggo sliramu..
G          C   G
sing tak tuju..

C                  G
 sayang cobo rungokno
            Am
suworo ati iki
                       G
tresno sayang lah ku tulus
            F
marang sliramu
                     C
ra bakal ngeliyo tresno..
                F
mung kanggo awakmu
                  G
janji sumpah setioku
            (C)
yo marang sliramu

C               G
 sak jembare segoro..
               Am
wes tak kon ndungo..
               G
nyuwun restu marang..
             F
Gusti kang Kuoso
           C                Dm
supoyo aku karo kowe dadi siji
                     G
nglangsungke janji suci 
         C
tekane matiku..

(Chorus)
       F     G
roso sayang iki ora..
 Em            Am
ono sing biso nduweni..
      F          G          C
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         F  G
sumpah setioku 
           Em            Am
tak simpen ning njero kalbu
          F
nunggu sliramu..
        G          C
yen wis mantep ro aku..

C                   G
 wis tak mantepke jenengmu
            Am
ono ning atiku..
              G
tak jamin ora bakal
              F
ilang kelawan wektu
                 C
mergo yo mung sliramu
                F
sing nggugah atiku
              G
madepne tresnomu..
            (C)
cukup dinggo aku..

C             G
 rino kelawan wengi
                 Am
tak suwun marang Gusti
              G
supoyo tresno iki
            F
enggal direstoni
               C
susah seneng bareng
               Dm
dewe biso nyawiji
                  G
janji sumpah setiaku..
           C
yo marang sliramu..

(Int.) F G Em Am
       F G C..
       F G E Am
       F G C..

(Chorus)
       F     G
roso sayang iki ora
 Em            Am
ono sing biso nduweni..
      F          G          C
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         F  G
sumpah setiaku 
           Em            Am
tak simpen ning njero kalbu
          F
nunggu sliramu..
        G          C
yen wis mantep ro aku..

       F     G
roso sayang iki ora
 Em            Am
ono sing biso nduweni..
      F          G          C
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         F  G
sumpah setiaku 
           Em            Am
tak simpen ning njero kalbu
          F
nunggu sliramu..
        G          C
yen wis mantep ro aku..
          F
nunggu sliramu..
        G          C  F G C
yen wis mantep ro aku..



Chord Loro Ati Official - Madep Mantep

(Intro) A E F#m C#m
        D A D E A..

   A           E
ademe senyuman manismu
       F#m         C#m
lembut kabeh tutur katamu
       D                 A
nggawe padang ning njero atiku
       D           E
membuatku sayang kamu..

   A              E
raono sing biso ngganteni
      F#m           C#m
kabeh sing ono ning awakmu
       D         A
mandep mantep atiku..
         D
mung kanggo sliramu..
E          A   E
sing tak tuju..

A                  E
 sayang cobo rungokno
            F#m
suworo ati iki
                       E
tresno sayang lah ku tulus
            D
marang sliramu
                     A
ra bakal ngeliyo tresno..
                D
mung kanggo awakmu
                  E
janji sumpah setioku
            (A)
yo marang sliramu

A               E
 sak jembare segoro..
               F#m
wes tak kon ndungo..
               E
nyuwun restu marang..
             D
Gusti kang Kuoso
           A                Bm
supoyo aku karo kowe dadi siji
                     E
nglangsungke janji suci 
         A
tekane matiku..

(Chorus)
       D     E
roso sayang iki ora..
 C#m           F#m
ono sing biso nduweni..
      D          E          A
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         D  E
sumpah setioku 
           C#m           F#m
tak simpen ning njero kalbu
          D
nunggu sliramu..
        E          A
yen wis mantep ro aku..

A                   E
 wis tak mantepke jenengmu
            F#m
ono ning atiku..
              E
tak jamin ora bakal
              D
ilang kelawan wektu
                 A
mergo yo mung sliramu
                D
sing nggugah atiku
              E
madepne tresnomu..
            (A)
cukup dinggo aku..

A             E
 rino kelawan wengi
                 F#m
tak suwun marang Gusti
              E
supoyo tresno iki
            D
enggal direstoni
               A
susah seneng bareng
               Bm
dewe biso nyawiji
                  E
janji sumpah setiaku..
           A
yo marang sliramu..

(Int.) D E C#m F#m
       D E A..
       D E C# F#m
       D E A..

(Chorus)
       D     E
roso sayang iki ora
 C#m           F#m
ono sing biso nduweni..
      D          E          A
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         D  E
sumpah setiaku 
           C#m           F#m
tak simpen ning njero kalbu
          D
nunggu sliramu..
        E          A
yen wis mantep ro aku..

       D     E
roso sayang iki ora
 C#m           F#m
ono sing biso nduweni..
      D          E          A
tak jogo sliramu pepujaning atiku..

         D  E
sumpah setiaku 
           C#m           F#m
tak simpen ning njero kalbu
          D
nunggu sliramu..
        E          A
yen wis mantep ro aku..
          D
nunggu sliramu..
        E          A  D E A
yen wis mantep ro aku..

Chord Loro Ati Official

Chord Loro Ati Official - Madep Mantep

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :