Kunci Gitar Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku



(Intro) Am  G  Dm  Am..
        Dm  Am  G Em Am..

 Am                 Em
aku ora nyongko.. kowe arep tego..
Dm
nglarani aku..
           Am
sing njogo lan tak upoyo..
    Am
wis tak gemateni..
       Dm
sampun tak sayangi..
  E                        Am
nanging kowe.. milih nglarani..

Am                  Em
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Dm
mending ra usah..
       Am
mbuka ati kanggo aku..
F          G          Em      Am
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  F              G             Am   E
kowe tego nggawe loro.. neng dodoku..

(Chorus)
       Am
matursuwun mantanku
         Dm
kowe wis ngajari aku
         G
mergo gampang mbuka ati
        Am
iki kanggo awakmu..
      F               Dm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            E
tresno sing tak gemateni
         Am   E
malah ngelarani..

       Am
ajur roso ati iki
          Dm
yen eling kabeh janjimu..
        G
janji badhe sesandingan
          Am
nanging kabeh iku palsu..
          F
roso sing tak gemateni
          Dm
malah nggawe loro ati..
          E                      Am E
tak trimo wae.. yen wis dadi dalane..

(Int.) Am  F  G  Am..
       F  Dm  E..

Am                  Em
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Dm
mending ra usah..
       Am
mbuka ati kanggo aku..
F          G          Em      Am
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  F              G             Am   E
kowe tego nggawe loro.. neng dodoku..

(Chorus)
       Am
matursuwun mantanku
         Dm
kowe wis ngajari aku
         G
mergo gampang mbuka ati
        Am
iki kanggo awakmu..
      F               Dm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            E
tresno sing tak gemateni
         Am   E
malah ngelarani..

       Am
ajur roso ati iki
          Dm
yen eling kabeh janjimu..
        G
janji badhe sesandingan
          Am
nanging kabeh iku palsu..
          F
roso sing tak gemateni
          Dm
malah nggawe loro ati..
          E                      Am
tak trimo wae.. yen wis dadi dalane..

E      Am
matursuwun mantanku
         Dm
kowe wis ngajari aku
         G
mergo gampang mbuka ati
        Am
iki kanggo awakmu..
      F               Dm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            E
tresno sing tak gemateni
         Am   E
malah ngelarani..

       Am
ajur roso ati iki
          Dm
yen eling kabeh janjimu..
        G
janji badhe sesandingan
          Am
nanging kabeh iku palsu..
          F
roso sing tak gemateni
          Dm
malah nggawe loro ati..
          E                    Am
tak trimo wae yen wis dadi dalane..
            E
tak trimo wae..
                 F    G  Em   Am
yen wis dadi dalane..ee.. hmm..mm..



Chord Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku

(Intro) Gm  F  Cm  Gm..
        Cm  Gm  F Dm Gm..

 Gm                 Dm
aku ora nyongko.. kowe arep tego..
Cm
nglarani aku..
           Gm
sing njogo lan tak upoyo..
    Gm
wis tak gemateni..
       Cm
sampun tak sayangi..
  D                        Gm
nanging kowe.. milih nglarani..

Gm                  Dm
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Cm
mending ra usah..
       Gm
mbuka ati kanggo aku..
D#         F          Dm      Gm
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  D#             F             Gm   D
kowe tego nggawe loro.. neng dodoku..

(Chorus)
       Gm
matursuwun mantanku
         Cm
kowe wis ngajari aku
         F
mergo gampang mbuka ati
        Gm
iki kanggo awakmu..
      D#              Cm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            D
tresno sing tak gemateni
         Gm   D
malah ngelarani..

       Gm
ajur roso ati iki
          Cm
yen eling kabeh janjimu..
        F
janji badhe sesandingan
          Gm
nanging kabeh iku palsu..
          D#
roso sing tak gemateni
          Cm
malah nggawe loro ati..
          D                      Gm D
tak trimo wae.. yen wis dadi dalane..

(Int.) Gm  D#  F  Gm..
       D#  Cm  D..

Gm                  Dm
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Cm
mending ra usah..
       Gm
mbuka ati kanggo aku..
D#         F          Dm      Gm
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  D#             F             Gm   D
kowe tego nggawe loro.. neng dodoku..

(Chorus)
       Gm
matursuwun mantanku
         Cm
kowe wis ngajari aku
         F
mergo gampang mbuka ati
        Gm
iki kanggo awakmu..
      D#              Cm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            D
tresno sing tak gemateni
         Gm   D
malah ngelarani..

       Gm
ajur roso ati iki
          Cm
yen eling kabeh janjimu..
        F
janji badhe sesandingan
          Gm
nanging kabeh iku palsu..
          D#
roso sing tak gemateni
          Cm
malah nggawe loro ati..
          D                      Gm
tak trimo wae.. yen wis dadi dalane..

D      Gm
matursuwun mantanku
         Cm
kowe wis ngajari aku
         F
mergo gampang mbuka ati
        Gm
iki kanggo awakmu..
      D#              Cm
saiki aku sadar ora bakal tak baleni..
            D
tresno sing tak gemateni
         Gm   D
malah ngelarani..

       Gm
ajur roso ati iki
          Cm
yen eling kabeh janjimu..
        F
janji badhe sesandingan
          Gm
nanging kabeh iku palsu..
          D#
roso sing tak gemateni
          Cm
malah nggawe loro ati..
          D                    Gm
tak trimo wae yen wis dadi dalane..
            D
tak trimo wae..
                 D#   F  Dm   Gm
yen wis dadi dalane..ee.. hmm..mm..

Chord Loro Ati Official

Chord Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku

Lihat Semua :