Kunci Gitar Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto



(Intro) D G C A..

D         G   Gm   D
 tembang iki.. tak gawe..
            Em
mung kanggo kowe..
            A            
sing paling tak tenani..
         D   Gm
nganti saiki..

D                 G
 tumetese banyu moto iki..
          Em
sing dadi saksi..
              A              D
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
Am        D              G
 sampai kapan kan kau buktikan..
         A                     D
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7        D            G
 sampai mati kan ku pastikan..
  -D/F#    Em
mergo mung kowe..
             A                 D
sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
 cahyo lintang ing wengi
G               A
 nggawe ayeme ati..
             G
tambah nggegowo roso
                  A          D
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) G Em A F#m B Em A D

D                 G
 tumetese banyu moto iki..
          Em
sing dadi saksi..
              A              D
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
D                        G
 sampai kapan kan kau buktikan..
         A                     D
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7        D            G
 sampai mati kan ku pastikan..
           Em
mergo mung kowe..
             A               D
sing tak tresnani.. tekaning mati..

D                        G
 sampai kapan kan kau buktikan..
         A                     D
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
       D7           D            G
ho..oooo.. sampai mati kan ku pastikan..
           Em
mergo mung kowe..
             A               D
sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
 cahyo lintang ing wengi
G               A
 nggawe ayeme ati..
             G
tambah nggegowo roso
                  A          D
kangen mring sliramu.. tresnaku..



Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

(Intro) G C F D..

G         C   Cm   G
 tembang iki.. tak gawe..
            Am
mung kanggo kowe..
            D            
sing paling tak tenani..
         G   Cm
nganti saiki..

G                 C
 tumetese banyu moto iki..
          Am
sing dadi saksi..
              D              G
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
Dm        G              C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
G7        G            C
 sampai mati kan ku pastikan..
  -G/B     Am
mergo mung kowe..
             D                 G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G
 cahyo lintang ing wengi
C               D
 nggawe ayeme ati..
             C
tambah nggegowo roso
                  D          G
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) C Am D Bm E Am D G

G                 C
 tumetese banyu moto iki..
          Am
sing dadi saksi..
              D              G
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
G7        G            C
 sampai mati kan ku pastikan..
           Am
mergo mung kowe..
             D               G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
       G7           G            C
ho..oooo.. sampai mati kan ku pastikan..
           Am
mergo mung kowe..
             D               G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G
 cahyo lintang ing wengi
C               D
 nggawe ayeme ati..
             C
tambah nggegowo roso
                  D          G
kangen mring sliramu.. tresnaku..
Lihat Semua Chord Dory Harsa
Posted on : by
Related Chords: