Kunci Gitar Loro Ati Official - Nuwunsewu



(Intro) C  Em  F G C
        F G C

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih..
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero..
    Dm
ati iki..
         F       G          C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) F G C

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih..
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero..
    Dm
ati iki..
         F       G          C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) F G C

(Chorus)
         F
roso tresno..
 G              C    Em Am
iki ilyang saklawase..
            Dm
koyo dene wengi..
  G                     C
ilyang lintang lan rembulane..

      F
kisah tresno..
 G                    C    Em Am
iki amung liwat sak wetoro..
           Dm
mendemke roso..
       G                  C
roso loro.. neng njero batinku iki..

(Int.) C  Em  F G C
       F G C..

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih..
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero..
    Dm
ati iki..
         F       G          C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) F G C

(Chorus)
         F
roso tresno..
 G              C    Em Am
iki ilyang saklawase..
            Dm
koyo dene wengi..
  G                     C
ilyang lintang lan rembulane..

      F
kisah tresno..
 G                    C    Em Am
iki amung liwat sak wetoro..
           Dm
mendemke roso..
       G                  C
roso loro.. neng njero batinku iki..

         F
roso tresno..
 G              C    Em Am
iki ilyang saklawase..
            Dm
koyo dene wengi..
  G                     C
ilyang lintang lan rembulane..

      F
kisah tresno..
 G                    C    Em Am
iki amung liwat sak wetoro..
           Dm
mendemke roso..
       G                  C
roso loro.. neng njero batinku iki..

           F
mendemke roso..
       G                  C
roso loro.. neng njero batinku iki..



Loro Ati Official - Nuwunsewu

(Intro) A  C#m  D E A
        D E A

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih..
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero..
    Bm
ati iki..
         D       E          A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) D E A

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih..
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero..
    Bm
ati iki..
         D       E          A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) D E A

(Chorus)
         D
roso tresno..
 E              A    C#m F#m
iki ilyang saklawase..
            Bm
koyo dene wengi..
  E                     A
ilyang lintang lan rembulane..

      D
kisah tresno..
 E                    A    C#m F#m
iki amung liwat sak wetoro..
           Bm
mendemke roso..
       E                  A
roso loro.. neng njero batinku iki..

(Int.) A  C#m  D E A
       D E A..

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih..
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero..
    Bm
ati iki..
         D       E          A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

(Intro) D E A

(Chorus)
         D
roso tresno..
 E              A    C#m F#m
iki ilyang saklawase..
            Bm
koyo dene wengi..
  E                     A
ilyang lintang lan rembulane..

      D
kisah tresno..
 E                    A    C#m F#m
iki amung liwat sak wetoro..
           Bm
mendemke roso..
       E                  A
roso loro.. neng njero batinku iki..

         D
roso tresno..
 E              A    C#m F#m
iki ilyang saklawase..
            Bm
koyo dene wengi..
  E                     A
ilyang lintang lan rembulane..

      D
kisah tresno..
 E                    A    C#m F#m
iki amung liwat sak wetoro..
           Bm
mendemke roso..
       E                  A
roso loro.. neng njero batinku iki..

           D
mendemke roso..
       E                  A
roso loro.. neng njero batinku iki..

Loro Ati Official

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :