Kunci Gitar Woro Widowati - Angin Dalu



Capo di fret 2

(Intro) C D Bm Em
        C D G..

                G
nduwe ku mung roso tresno..
                Bm
nduwe ku mung roso sayang..
            C                D
nganti nyawaku.. ninggalke rogo..
        C         D
rosoku ora ilang..

               G
tresno ning njero dodo..
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku.. ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G..

               G
tresno ning njero dodo..
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku.. ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..



Woro Widowati - Angin Dalu

(Intro) D E C#m F#m
        D E A..

                A
nduwe ku mung roso tresno..
                C#m
nduwe ku mung roso sayang..
            D                E
nganti nyawaku.. ninggalke rogo..
        D         E
rosoku ora ilang..

               A
tresno ning njero dodo..
                 C#m
sing tak jaluk imbangono
       D             E
masio aku.. ra sugih bondo
            A
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      D         E
sak pedote nafasku..
       C#m             F#m
mung kowe sing tak tunggu..
        Bm                  E
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      D          E
sak oncat'e nyawaku..
    C#m          F#m
ora ngaleh tresnaku..
       Bm            E          A
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A..
       D E C#m F#m
       Bm E A..

               A
tresno ning njero dodo..
                 C#m
sing tak jaluk imbangono
       D             E
masio aku.. ra sugih bondo
            A
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      D         E
sak pedote nafasku..
       C#m             F#m
mung kowe sing tak tunggu..
        Bm                  E
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      D          E
sak oncat'e nyawaku..
    C#m          F#m
ora ngaleh tresnaku..
       Bm            E          A
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

      D         E
sak pedote nafasku..
       C#m             F#m
mung kowe sing tak tunggu..
        Bm                  E
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      D          E
sak oncat'e nyawaku..
    C#m          F#m
ora ngaleh tresnaku..
       Bm            E          A
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
       Bm            E          A
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
Lihat Semua :

Chord Woro Widowati - Angin Dalu

Chord Kunci Gitar lainnya: