Kunci Gitar Loro Ati Official - Rujak Kelang



(Intro) Am  F  G  C E..

Am
 kowe kok kebacut tenan..
                F
sering ninggal aku dewean..
          G
kowe ora nduwe ati..
             C
aku mbok tinggali
            E
ning ngendi-ngendi..

       F
jane kate ning endi
          G
metumu sembunyi-sembunyi..
 F
ayo tulung.. atiku ojo sering
        E
mbok penthung..

(Chorus)
  Dm
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        G
kowe mesti ngilang..
                  C
ngilang ninggalke aku dewe
                     Am
ning omah ora ono kancane
           Dm
kowe kok jahat temen
      F             G
ning awakku.. ning atiku..
         Am
ning tresnoku..

(Int.) Dm  G  C  Am
       Dm F G Am..

             Am
kowe kok kebacut tenan..
                F
sering ninggal aku dewean..
          G
kowe ora nduwe ati..
             C
aku mbok tinggali
            E
ning ngendi-ngendi..

       F
jane kate ning endi
          G
metumu sembunyi-sembunyi..
 F
ayo tulung.. atiku ojo sering
        E
mbok penthung..

(Chorus)
  Dm
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        G
kowe mesti ngilang..
                  C
ngilang ninggalke aku dewe
                     Am
ning omah ora ono kancane
           Dm
kowe kok jahat temen
      F             G
ning awakku.. ning atiku..
         Am   E
ning tresnoku..

  Dm
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        G
kowe mesti ngilang..
                  C
ngilang ninggalke aku dewe
                     Am
ning omah ora ono kancane
           Dm
kowe kok jahat temen
      F             G
ning awakku.. ning atiku..
         Am
ning tresnoku..

           Dm
kowe kok jahat temen
      F             G
ning awakku.. ning atiku..
         Am
ning tresnoku..



Loro Ati Official - Rujak Kelang

(Intro) G#m  E  F#  B D#..

G#m
 kowe kok kebacut tenan..
                E
sering ninggal aku dewean..
          F#
kowe ora nduwe ati..
             B
aku mbok tinggali
            D#
ning ngendi-ngendi..

       E
jane kate ning endi
          F#
metumu sembunyi-sembunyi..
 E
ayo tulung.. atiku ojo sering
        D#
mbok penthung..

(Chorus)
  C#m
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        F#
kowe mesti ngilang..
                  B
ngilang ninggalke aku dewe
                     G#m
ning omah ora ono kancane
           C#m
kowe kok jahat temen
      E             F#
ning awakku.. ning atiku..
         G#m
ning tresnoku..

(Int.) C#m  F#  B  G#m
       C#m E F# G#m..

             G#m
kowe kok kebacut tenan..
                E
sering ninggal aku dewean..
          F#
kowe ora nduwe ati..
             B
aku mbok tinggali
            D#
ning ngendi-ngendi..

       E
jane kate ning endi
          F#
metumu sembunyi-sembunyi..
 E
ayo tulung.. atiku ojo sering
        D#
mbok penthung..

(Chorus)
  C#m
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        F#
kowe mesti ngilang..
                  B
ngilang ninggalke aku dewe
                     G#m
ning omah ora ono kancane
           C#m
kowe kok jahat temen
      E             F#
ning awakku.. ning atiku..
         G#m  D#
ning tresnoku..

  C#m
rujak kelang.. ucul tanpo jejak
        F#
kowe mesti ngilang..
                  B
ngilang ninggalke aku dewe
                     G#m
ning omah ora ono kancane
           C#m
kowe kok jahat temen
      E             F#
ning awakku.. ning atiku..
         G#m
ning tresnoku..

           C#m
kowe kok jahat temen
      E             F#
ning awakku.. ning atiku..
         G#m
ning tresnoku..

Loro Ati Official

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :