Kunci Gitar Buko'O Atimu - Loro Ati Official



Capo di fret 5

(Intro) C  Em  Am  Em
        F  C  Dm G C..

      C                Em
tak gawe.. gending tresno iki
         Am                Em
tak sisipke.. neng njero lagu iki
    F           C
supoyo riko.. biso ngerti..
         Dm             G
opo sing tak rasakne saiki..

(Chorus)
              F                G
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
             C        G/B   Am
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
  A          Dm             G
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             C
tulus dinggo aku..

(Intro) C  Em  Am  Em
        F  C  Dm G C..

     C           Em
buko'o.. setitik atimu..
      Am                Em
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
 F                C
ora bakal.. tak sio sio..
        Dm              G
tak imbangi karo sekuat ati..

(Chorus)
              F                G
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
               Em           Am
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
  A          Dm           G
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             C
tulus dinggo aku.. ooh..

              F                G
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
               Em           Am
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
             Dm             G
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              C
tulus dinggo aku..
          Dm              G
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              F    Fm  C
tulus dinggo.. aku..



Buko'O Atimu - Loro Ati Official

(Intro) F  Am  Dm  Am
        Bb  F  Gm C F..

      F                Am
tak gawe.. gending tresno iki
         Dm                Am
tak sisipke.. neng njero lagu iki
    Bb          F
supoyo riko.. biso ngerti..
         Gm             C
opo sing tak rasakne saiki..

(Chorus)
              Bb               C
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
             F        C/E   Dm
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
  D          Gm             C
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             F
tulus dinggo aku..

(Intro) F  Am  Dm  Am
        Bb  F  Gm C F..

     F           Am
buko'o.. setitik atimu..
      Dm                Am
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
 Bb               F
ora bakal.. tak sio sio..
        Gm              C
tak imbangi karo sekuat ati..

(Chorus)
              Bb               C
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
               Am           Dm
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
  D          Gm           C
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             F
tulus dinggo aku.. ooh..

              Bb               C
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
               Am           Dm
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
             Gm             C
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              F
tulus dinggo aku..
          Gm              C
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              Bb   Bbm  F
tulus dinggo.. aku..

Chord Loro Ati Official

Chord Buko'O Atimu - Loro Ati Official

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :