Kunci Gitar Loro Ati Official - Rembulane Ati (Kangenku Sansoyo Gede) Chord



(Intro) C  Em  F  C
        Dm  Am  Em G C

   C                    Em
rembulane ati lintang wengi dadi saksi..
    F
tetesan banyu moto.. 
        C
nangis eluh mbrebes mili..
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
    Em            G         C
sasetyaku.. tulus kanggo sliramu..

(Intro) F G C

  C                     Em
ombak'e samudro sirno rabiso nandingi..
    F                  C
tak dedeke ati sansoyo deres le mili..
  Dm                  Am
siji penjalokku riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku..

(Chorus)
  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..

(Int.) F  G  C G Am
       Dm  G  C..

   C                    Em
rembulane ati lintang wengi dadi saksi..
    F
tetesan banyu moto.. 
        C
nangis eluh mbrebes mili..
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
    Em            G         C
sasetyaku.. tulus kanggo sliramu..

(Intro) F G C

  C                     Em
ombak'e samudro sirno rabiso nandingi..
    F                  C
tak dedeke ati sansoyo deres le mili..
  Dm                  Am
siji penjalokku riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku..

(Chorus)
  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno.. wo..oooo..

  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..

Chord Loro Ati Official - Rembulane Ati (Kangenku Sansoyo Gede)

Lihat Semua :