Loro Ati Official - LuphuT Chord Mudah

Capo : fret 3

(Intro) F  Em  Dm  G..

    C
wis pirang taun..
        Em
mlaku bareng ngiket tresno
      Am                     Em
tak jogo atiku kanggo wong liyo..
  F                     C
saling berjanji sehidup semati..
Am         Dm          G          C   G
 takkan terpisahkan sampai tua nanti..

C             Em
sepurone yen aku iki salah..
  Am        G         C
kabeh iki dudu karepanku..
    Dm     G        C
seumpomo wae dewe biso nyawiji..
Am      Dm        G            C
 menjalani sisa hidup sampai mati..

(Chorus)
  Am                          Em
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       F                G          C
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Am                      Em
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    F           G        C
tegone tresnoku digawe cidro..

Am                    Em
duh kang mas nyuwun pangapuro
     F    G           C
ora ono niat nggawe loro..
   Am           Em
sa'tenane atiku yo cidro
             F
nanging wong tuwoku
      G           C
milih karo wong liyo..

(Int.) Am Em F..
       Am Em F  -Em
       Dm  Em  F  G..

C             Em
sepurone yen aku iki salah..
  Am        G         C
kabeh iki dudu karepanku..
    Dm     G        C
seumpomo wae dewe biso nyawiji..
Am      Dm        G            C
 menjalani sisa hidup sampai mati..

(Chorus)
  Am                          Em
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       F                G          C
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Am                      Em
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    F           G        C
tegone tresnoku digawe cidro..

Am                    Em
duh kang mas nyuwun pangapuro
     F    G           C
ora ono niat nggawe loro..
   Am           Em
sa'tenane atiku yo cidro
             F
nanging wong tuwoku
      G           C
milih karo wong liyo..

       Am
oh.. luphut..
                     Em
maringi roso kanggo slirahmu..
       F                G          C
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Am                      Em
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    F           G        C
tegone tresnoku digawe cidro..

Am                    Em
duh kang mas nyuwun pangapuro
     F    G           C
ora ono niat nggawe loro..
   Am           Em
sa'tenane atiku yo cidro
             F
nanging wong tuwoku
      G           C
milih karo wong liyo..
             F
nanging wong tuwoku
      G                C
milih karo.. wong liyo..



Loro Ati Official - LuphuT

(Intro) G#  Gm  Fm  A#..

    D#
wis pirang taun..
        Gm
mlaku bareng ngiket tresno
      Cm                     Gm
tak jogo atiku kanggo wong liyo..
  G#                    D#
saling berjanji sehidup semati..
Cm         Fm          A#         D#  A#
 takkan terpisahkan sampai tua nanti..

D#            Gm
sepurone yen aku iki salah..
  Cm        A#        D#
kabeh iki dudu karepanku..
    Fm     A#       D#
seumpomo wae dewe biso nyawiji..
Cm      Fm        A#           D#
 menjalani sisa hidup sampai mati..

(Chorus)
  Cm                          Gm
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       G#               A#         D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#          A#       D#
tegone tresnoku digawe cidro..

Cm                    Gm
duh kang mas nyuwun pangapuro
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm           Gm
sa'tenane atiku yo cidro
             G#
nanging wong tuwoku
      A#          D#
milih karo wong liyo..

(Int.) Cm Gm G#..
       Cm Gm G#  -Gm
       Fm  Gm  G#  A#..

D#            Gm
sepurone yen aku iki salah..
  Cm        A#        D#
kabeh iki dudu karepanku..
    Fm     A#       D#
seumpomo wae dewe biso nyawiji..
Cm      Fm        A#           D#
 menjalani sisa hidup sampai mati..

(Chorus)
  Cm                          Gm
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       G#               A#         D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#          A#       D#
tegone tresnoku digawe cidro..

Cm                    Gm
duh kang mas nyuwun pangapuro
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm           Gm
sa'tenane atiku yo cidro
             G#
nanging wong tuwoku
      A#          D#
milih karo wong liyo..

       Cm
oh.. luphut..
                     Gm
maringi roso kanggo slirahmu..
       G#               A#         D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#          A#       D#
tegone tresnoku digawe cidro..

Cm                    Gm
duh kang mas nyuwun pangapuro
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm           Gm
sa'tenane atiku yo cidro
             G#
nanging wong tuwoku
      A#          D#
milih karo wong liyo..
             G#
nanging wong tuwoku
      A#               D#
milih karo.. wong liyo..

Chord LuphuT