Kunci Gitar Loro Ati Official - Mantepke Atimu (Live Akustik)



(Intro) C Em F C
        Am Em F G C G

C      G/B    Am           Em        F
 tak tulis roso.. sing ono ning dodo..
        G             Am
yo mung kowe sing tak tresno..
C    G/B   Am       Em     F
 wujute roso.. sing tak jogo..
    G             Am
ati ra bakal.. ngeliyo..

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku..
F       G                 Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu..
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu..
F      G              Am
 opo kowe ngerti karo rosoku..

(Chorus)
               F                G
yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
          C    G/B           Am
terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
           F                   G
percoyo'o aku.. janjiku kang suci..
                    C  C7
tak jogo tekaning mati..

            F              G
mantepke atimu.. yakinke rosomu
                C         G/B         Am
tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
              F                   G
tak suwune restu.. marang wong tuomu..
                     C          C7
matur setyo kanggo batir uripmu..

(Int.) F  G  C G/B Am
       F  G  C C7

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku..
F       G                 Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu..
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu..
F      G              Am
 opo kowe ngerti karo rosoku..

(Chorus)
               F                G
yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
          C    G/B           Am
terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
           F                   G
percoyo'o aku.. janjiku kang suci..
                    C  C7
tak jogo tekaning mati..

            F              G
mantepke atimu.. yakinke rosomu
                C         G/B         Am
tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
              F                   G
tak suwune restu.. marang wong tuomu..
                     C          C7
matur setyo kanggo batir uripmu..
              F                   G
tak suwune restu.. marang wong tuomu
                       C
matur setyo kanggo.. batir uripmu..

Chord Loro Ati Official

Chord Loro Ati Official - Mantepke Atimu (Live Akustik)

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :