Kunci Gitar Loro Ati Official - Badhe Tresno



Capo di fret 2

(Intro) G C D G..

G
kelingan nalikone
      D
ndek mbiyen bareng ro kowe
  C             D        G
nate ngucap tresno karo aku..

G
janjimu marang aku
  D
badhe tresno selawase
   C               D
mboten wonten wong liyo
            G
sing biso ngganteni aku..

(Intro) C D G..

C      D      Bm      Em
 loro ati iki.. yen kelingan..
C     D             G
 kowe mung nggawe cidro..
C         D      Bm           Em
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
C         D             G
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
G
ha.. aaa..

(Chorus)
 C       D
aa.. ra urus aku..
   Bm         Em      C
pentingke awa'mu dewe..
   D             G
saiki aku.. wis nduwe gantine..

C       D
 ra nggagas aku..
  Bm        Em
karo kabeh omonganmu
     C           D
ra bakal tak baleni
       G
loroku sing koyo wingi..

(Int.) C D Bm  Em
       C D G..
       C D Bm  Em
       C D G..

G
kelingan nalikone
      D
ndek mbiyen bareng ro kowe
  C             D        G
nate ngucap tresno karo aku..

G
janjimu marang aku
  D
badhe tresno selawase
   C               D
mboten wonten wong liyo
            G
sing biso ngganteni aku..

C      D      Bm      Em
 loro ati iki.. yen kelingan..
C     D             G
 kowe mung nggawe cidro..
C         D      Bm         Em
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
C         D             G
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
G
ho.. aaa..

(Chorus)
  C       D
aaa.. ra urus aku..
   Bm         Em      C
pentingke awa'mu dewe..
   D             G
saiki aku.. wis nduwe gantine..

C       D
 ra nggagas aku..
  Bm        Em
karo kabeh omonganmu
     C           D
ra bakal tak baleni
       G
loroku sing koyo wingi..

 C       D
aa.. ra urus aku..
   Bm         Em      C
pentingke awa'mu dewe..
   D             G
saiki aku.. wis nduwe gantine..

C       D
 ra nggagas aku..
  Bm        Em
karo kabeh omonganmu
     C           D
ra bakal tak baleni
       G
loroku sing koyo wingi..

      C           D
ora bakal tak baleni
       G
loroku sing koyo wingi..





(Intro) A D E A..

A
kelingan nalikone
      E
ndek mbiyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
            A
sing biso ngganteni aku..

(Intro) D E A..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m          F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
ha.. aaa..

(Chorus)
 D       E
aa.. ra urus aku..
   C#m        F#m     D
pentingke awa'mu dewe..
   E             A
saiki aku.. wis nduwe gantine..

D       E
 ra nggagas aku..
  C#m       F#m
karo kabeh omonganmu
     D           E
ra bakal tak baleni
       A
loroku sing koyo wingi..

(Int.) D E C#m F#m
       D E A..
       D E C#m F#m
       D E A..

A
kelingan nalikone
      E
ndek mbiyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
            A
sing biso ngganteni aku..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m        F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
ho.. aaa..

(Chorus)
  D       E
aaa.. ra urus aku..
   C#m        F#m     D
pentingke awa'mu dewe..
   E             A
saiki aku.. wis nduwe gantine..

D       E
 ra nggagas aku..
  C#m       F#m
karo kabeh omonganmu
     D           E
ra bakal tak baleni
       A
loroku sing koyo wingi..

 D       E
aa.. ra urus aku..
   C#m        F#m     D
pentingke awa'mu dewe..
   E             A
saiki aku.. wis nduwe gantine..

D       E
 ra nggagas aku..
  C#m       F#m
karo kabeh omonganmu
     D           E
ra bakal tak baleni
       A
loroku sing koyo wingi..

      D           E
ora bakal tak baleni
       A
loroku sing koyo wingi..

Chord Loro Ati Official

Chord Loro Ati Official - Badhe Tresno

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :