Kunci Gitar Corazon - Wes Bubar



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

      C           G
tresnoku kanggo kowe..
  Am        Em
tenan perjuangane..
    F       C
sak kuat kuate..
       Dm      G
koyo raono kurange..

  C        G        Am  Em
nanging.. opo masalahe..
         F                   G
kowe ninggal aku sakpenake dewe..

(Chorus)
  C       G          Am   Em
ambyar.. angen iki ambyar..
    Am                 Em
tresnoku.. saiki wes bubar..
  F                 C
loro.. ati pancen loro..
  Dm               G
rasane.. ra kiro kiro..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

        F
ben iso nyenengke kowe
        G
tak lakoni opo wae
             Em
nanging kowe ra ngrumangsani
           Am
kabeh sing wes tak labuhi
          F
kowe tego blenjani..
(kowe tego blenjani..)
         G        C
nggawe gelo.. ati iki..

      F             G
tak cukupke tekan semene..
    Em          Am
cerito tresnoku ro kowe
        F
panyuwunku ati iki
        G
mugo Gusti sing nguatke..

(Chorus)
  C       G        Am     Em
ambyar.. angen iki ambyar..
    Am                 Em
tresnoku.. saiki wes bubar..
  F                 C
loro.. ati pancen loro..
  Dm               G
rasane.. ra kiro kiro..

  F                 C
loro.. ati pancen loro..
  Dm               G
rasane.. ra kiro kiro..
     C
hu..uu..



Corazon - Wes Bubar

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D..

      G           D
tresnoku kanggo kowe..
  Em        Bm
tenan perjuangane..
    C       G
sak kuat kuate..
       Am      D
koyo raono kurange..

  G        D        Em  Bm
nanging.. opo masalahe..
         C                   D
kowe ninggal aku sakpenake dewe..

(Chorus)
  G       D          Em   Bm
ambyar.. angen iki ambyar..
    Em                 Bm
tresnoku.. saiki wes bubar..
  C                 G
loro.. ati pancen loro..
  Am               D
rasane.. ra kiro kiro..

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D

        C
ben iso nyenengke kowe
        D
tak lakoni opo wae
             Bm
nanging kowe ra ngrumangsani
           Em
kabeh sing wes tak labuhi
          C
kowe tego blenjani..
(kowe tego blenjani..)
         D        G
nggawe gelo.. ati iki..

      C             D
tak cukupke tekan semene..
    Bm          Em
cerito tresnoku ro kowe
        C
panyuwunku ati iki
        D
mugo Gusti sing nguatke..

(Chorus)
  G       D        Em     Bm
ambyar.. angen iki ambyar..
    Em                 Bm
tresnoku.. saiki wes bubar..
  C                 G
loro.. ati pancen loro..
  Am               D
rasane.. ra kiro kiro..

  C                 G
loro.. ati pancen loro..
  Am               D
rasane.. ra kiro kiro..
     G
hu..uu..
Lihat Semua :

Corazon

Chord Kunci Gitar lainnya: