Kunci Gitar Corazon - Tresnoku Ra Bakal Ilang



Capo di fret 2

(Intro) C G Am..
        F Dm Em..
        F Em Dm G C..

  C       G        Am
kowe tau ono ning uripku..
   F       Dm    Em
tansah ono ning atiku
F           Em         Dm
ra bakal luntur sakdurunge
G           C
janur melengkung..

(Intro) C G Am G
        F Em Dm G

 C           G
opo kowe ora kelingan
      Am       G
biyen dewe bebarengan
F             Em
ibarat langit rembulan
      Dm   G         C
tresnoku.. ra bakal ilang..

C         G
duh sayangku..
          Am          G
sing tau ono ning uripku
      F         Em
opo kowe ra kelingan..
        Dm       G
biyen dewe bebarengan

   C               G
ibarat langit karo rembulan
         Am        G
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   F          Em
mergo tresno iki..
     Dm          G           C
uwes tak patri.. ning njero ati..

  C       G        Am
kowe tau ono ning uripku..
   F       Dm    Em
tansah ono ning atiku
F           Em         Dm
ra bakal luntur sakdurunge
G           C
janur melengkung.. (hok'a hok'e..)

C                     G
 kowe teko nggowo tresno,
                     Am
kowe lungo ninggal loro
                G
opo kowe ra kelingan
                 F
biyen dewe bebarengan
                 Em
biyen jarene setyo
                    Dm
ning nyatane kowe lungo..
G           C
ninggal kenangan..

 C      G          Am   G
aku seh kelingan karo kowe..
 F      Em       Dm       G
ucap janji setyo tekane tuwo..
  F              Em     Dm         F
nanging kabeh janjimu kuwi mung palsu..
         Dm          G        C
nanging aku tetep mencoba rapopo..

(Int.) C G Am G
       F Em Dm G C
                 (hok'a hok'e..)

C         G
duh sayangku..
          Am          G
sing tau ono ning uripku
      F         Em
opo kowe ra kelingan..
        Dm       G
biyen dewe bebarengan

   C               G
ibarat langit karo rembulan
         Am        G
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   F          Em
mergo tresno iki..
     Dm          G           C
uwes tak patri.. ning njero ati..

 C           G
opo kowe ora kelingan
      Am       G
biyen dewe bebarengan
F             Em
ibarat langit rembulan
      Dm   G         C
tresnoku.. ra bakal ilang..

(Outro) C G Am G
        F Em Dm G



Corazon - Tresnoku Ra Bakal Ilang

(Intro) D A Bm..
        G Em F#m..
        G F#m Em A D..

  D       A        Bm
kowe tau ono ning uripku..
   G       Em    F#m
tansah ono ning atiku
G           F#m        Em
ra bakal luntur sakdurunge
A           D
janur melengkung..

(Intro) D A Bm A
        G F#m Em A

 D           A
opo kowe ora kelingan
      Bm       A
biyen dewe bebarengan
G             F#m
ibarat langit rembulan
      Em   A         D
tresnoku.. ra bakal ilang..

D         A
duh sayangku..
          Bm          A
sing tau ono ning uripku
      G         F#m
opo kowe ra kelingan..
        Em       A
biyen dewe bebarengan

   D               A
ibarat langit karo rembulan
         Bm        A
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   G          F#m
mergo tresno iki..
     Em          A           D
uwes tak patri.. ning njero ati..

  D       A        Bm
kowe tau ono ning uripku..
   G       Em    F#m
tansah ono ning atiku
G           F#m        Em
ra bakal luntur sakdurunge
A           D
janur melengkung.. (hok'a hok'e..)

D                     A
 kowe teko nggowo tresno,
                     Bm
kowe lungo ninggal loro
                A
opo kowe ra kelingan
                 G
biyen dewe bebarengan
                 F#m
biyen jarene setyo
                    Em
ning nyatane kowe lungo..
A           D
ninggal kenangan..

 D      A          Bm   A
aku seh kelingan karo kowe..
 G      F#m      Em       A
ucap janji setyo tekane tuwo..
  G              F#m    Em         G
nanging kabeh janjimu kuwi mung palsu..
         Em          A        D
nanging aku tetep mencoba rapopo..

(Int.) D A Bm A
       G F#m Em A D
                  (hok'a hok'e..)

D         A
duh sayangku..
          Bm          A
sing tau ono ning uripku
      G         F#m
opo kowe ra kelingan..
        Em       A
biyen dewe bebarengan

   D               A
ibarat langit karo rembulan
         Bm        A
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   G          F#m
mergo tresno iki..
     Em          A           D
uwes tak patri.. ning njero ati..

 D           A
opo kowe ora kelingan
      Bm       A
biyen dewe bebarengan
G             F#m
ibarat langit rembulan
      Em   A         D
tresnoku.. ra bakal ilang..

(Outro) D A Bm A
        G F#m Em A
Lihat Semua :

Chord Corazon - Tresnoku Ra Bakal Ilang

Chord Kunci Gitar lainnya: