Kunci Gitar Corazon - Ngobati Loroku



Capo di fret 2

(Intro) G D C D

      G
wingi ketulo-tulo
      D
aku loro mergo tresno
       C
urip koyo wes ra guno
      D
atiku tansah kuciwo..

      G
saiki ono sing teko
         D
tanpo syarat gelem nompo
         C
roso tresno bakal tak jogo
         D
dinggo kowe ra ono liyo..

  Bm
kowe sing ngobati loroku
    Em         Am          D
ojo nganti.. tego ninggal aku..

(Chorus)
       G                      D
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      Em
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          C     D
mergo tresno.. anyarku..

        G                       D
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       Em
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         C           D
tulus ikhlas dinggo aku..
         G  D
yo mung aku..

(Int.) G  D  Em  C D
       G  D  Em  C D G D

  Bm
kowe sing ngobati loroku
    Em         Am          D
ojo nganti.. tego ninggal aku..

(Chorus)
       G                      D
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      Em
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          C     D
mergo tresno.. anyarku..

        G                       D
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       Em
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         C           D
tulus ikhlas dinggo aku..
         G  D
yo mung aku..

       G                      D
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      Em
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          C     D
mergo tresno.. anyarku..

        G                       D
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       Em
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         C           D
tulus ikhlas dinggo aku..
         G
yo mung aku..



Corazon - Ngobati Loroku

(Intro) A E D E

      A
wingi ketulo-tulo
      E
aku loro mergo tresno
       D
urip koyo wes ra guno
      E
atiku tansah kuciwo..

      A
saiki ono sing teko
         E
tanpo syarat gelem nompo
         D
roso tresno bakal tak jogo
         E
dinggo kowe ra ono liyo..

  C#m
kowe sing ngobati loroku
    F#m        Bm          E
ojo nganti.. tego ninggal aku..

(Chorus)
       A                      E
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      F#m
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          D     E
mergo tresno.. anyarku..

        A                       E
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       F#m
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         D           E
tulus ikhlas dinggo aku..
         A  E
yo mung aku..

(Int.) A  E  F#m  D E
       A  E  F#m  D E A E

  C#m
kowe sing ngobati loroku
    F#m        Bm          E
ojo nganti.. tego ninggal aku..

(Chorus)
       A                      E
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      F#m
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          D     E
mergo tresno.. anyarku..

        A                       E
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       F#m
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         D           E
tulus ikhlas dinggo aku..
         A  E
yo mung aku..

       A                      E
cerito wingi tak dadekno masa lalu
      F#m
atiku wes ayem, uripku wes seneng
          D     E
mergo tresno.. anyarku..

        A                       E
yo mung kowe sing iso nompo kahananku
       F#m
iku pancen nyoto kowe mesti ono
         D           E
tulus ikhlas dinggo aku..
         A
yo mung aku..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by

Chord Corazon - Ngobati Loroku

Related Chords: