Kunci Gitar Corazon - Nasibku



Capo di fret 3

(Intro) Am  Em  F  C G
        Am  Em  F  C G

C             Am
loro rasane.. ati iki..
   F                       G
krungu kabar kowe wes oleh ganti
C                    Am
rasane abot.. kowe lungo ninggal aku
          F                       G
ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu..
               C
nggawe loro atiku..

 C                    Am
aku nyubo lilo.. kowe karo wong liyo
    F                     G
senajan aku hurung iso nrimo..
   Em              Am
pancen.. uwis nasibku..
  Em                Am
dadi.. korban tresnomu..
       F           G         C
cukup aku wae sing nompo larane..

(Chorus)
F         G          Em
wis.. tak lilak-lilakke
  Am        F
kowe karo kae
    G          C       C7
aku wae sing dadi korbane..
    F      G        Em   Am
senajan.. atiku rasane loro
      F       G           C  C7
aku kudu.. ikhlas lan legowo..

(Int.) F G Em Am F G C C7
       F G Em Am F G C C7

(Chorus)
F       G     Em        Am
rumangsamu atiku seko watu
       F    G         C  C7
di larani.. setiap waktu..
  F         G      Em          Am
kowe karo kae, aku tak golek dewe
        F             G        C   C7
aku wes ra betah, aku trimo ngalah..

F         G          Em
wis.. tak lilak-lilakke
  Am        F
kowe karo kae
    G          C       C7
aku wae sing dadi korbane..
    F      G        Em   Am
senajan.. atiku rasane loro
      F       G           C
aku kudu.. ikhlas lan legowo..
      F       G           C
aku kudu.. ikhlas lan legowo..



Corazon - Nasibku

(Intro) Cm  Gm  G#  D# A#
        Cm  Gm  G#  D# A#

D#            Cm
loro rasane.. ati iki..
   G#                      A#
krungu kabar kowe wes oleh ganti
D#                   Cm
rasane abot.. kowe lungo ninggal aku
          G#                      A#
ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu..
               D#
nggawe loro atiku..

 D#                   Cm
aku nyubo lilo.. kowe karo wong liyo
    G#                    A#
senajan aku hurung iso nrimo..
   Gm              Cm
pancen.. uwis nasibku..
  Gm                Cm
dadi.. korban tresnomu..
       G#          A#        D#
cukup aku wae sing nompo larane..

(Chorus)
G#        A#         Gm
wis.. tak lilak-lilakke
  Cm        G#
kowe karo kae
    A#         D#      D#7
aku wae sing dadi korbane..
    G#     A#       Gm   Cm
senajan.. atiku rasane loro
      G#      A#          D# D#7
aku kudu.. ikhlas lan legowo..

(Int.) G# A# Gm Cm G# A# D# D#7
       G# A# Gm Cm G# A# D# D#7

(Chorus)
G#      A#    Gm        Cm
rumangsamu atiku seko watu
       G#   A#        D# D#7
di larani.. setiap waktu..
  G#        A#     Gm          Cm
kowe karo kae, aku tak golek dewe
        G#            A#       D#  D#7
aku wes ra betah, aku trimo ngalah..

G#        A#         Gm
wis.. tak lilak-lilakke
  Cm        G#
kowe karo kae
    A#         D#      D#7
aku wae sing dadi korbane..
    G#     A#       Gm   Cm
senajan.. atiku rasane loro
      G#      A#          D#
aku kudu.. ikhlas lan legowo..
      G#      A#          D#
aku kudu.. ikhlas lan legowo..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: