Kunci Gitar Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku)



(Intro) Am G F G
        Am G F  G

C        G           Am
 lintang ing wayah wengi
      Em          F
wis wegah tak titipi..
  G                C
kangen.. marang sliramu..
(marang sliramu..)
Dm            Em
 ojo susah atimu..
             Dm
aku bakale teko
         G              C    G
lewat mimpi.. lan layar HPmu..

C        G          Am
 senajan bedo panggone
    Em          F
aku isih neng kene
  G                C
setiyo mung dinggo kowe..
Dm               Em
 tulung percoyo aku
             Dm
aku bakale bali
        G              C
wani sumpah Gusti seng nyekseni..

         F
kehalang wektu lan jarak
         C
nanging isih ngroso cedak
        F
senajan saiki samar
        E
tenango sesuk tak lamar..

(Chorus)
    Am        Em
tresno adoh paran
          F          C
ra mundur aku tak gentar
       Dm
iki ra dadi alasan
         Am
sambat karo keadaan
        F         E
bakal tekan pelaminan..

     Am      Em
sing kuat atimu
       F          C
sabaro nunggu baliku
       Dm
kowe bakale jodohku
       Am
dadi separo uripku
        F      E
lungguh dadi ratuku..

(Int.) F G Em Am F G C
       Dm  Am  F  G

         F
kehalang wektu lan jarak
         C
nanging isih ngroso cedak
        F
senajan saiki samar
        E
tenango sesuk tak lamar..

(Chorus)
    Am        Em
tresno adoh paran
          F          C
ra mundur aku tak gentar
       Dm
iki ra dadi alasan
         Am
sambat karo keadaan
        F         E
bakal tekan pelaminan..

     Am      Em
sing kuat atimu
       F          C
sabaro nunggu baliku
       Dm
kowe bakale jodohku
       Am
dadi separo uripku
        F      E
lungguh dadi ratuku..

    Am        Em
tresno adoh paran
          F          C
ra mundur aku tak gentar
       Dm
iki ra dadi alasan
         Am
sambat karo keadaan
        F         E
bakal tekan pelaminan..

     Am      Em
sing kuat atimu
       F          C
sabaro nunggu baliku
       Dm
kowe bakale jodohku
       Am
dadi separo uripku
        F      E    Am
lungguh dadi ratuku..
Lihat Semua :

Corazon

Chord Kunci Gitar lainnya: