Kunci Gitar Corazon - Stress Pikir



Capo di fret 2

(Intro) C F G C
        Am Dm F G C

  C    F      G             C
sabendino tak piker lan tak impeke
    Am           Dm
nganti ngarat rindu iki
    F          G
aku ngenteni kowe..
    C   F     G            C
wes setahun liwat telung sasi iki
 Am        Dm           F
aku neng kene mengharap kita
G         C
bersama lagi..

   C             F
janji tinggal janji..
       G             C
ora ngiro.. ora nyongko..
        Am       Dm
kabar layangmu teko
        F            G
jebul kowe ro wong liyo..

(Chorus)
 C               G
aku setyo neng kene
       Am          Em
kowe suloyo neng kono
      F            C
aku susah.. neng kene
       Dm            G
kowe seneng.. neng kono..

   C         G
cinta iki olehe
       Am       Em
mung gawe ati loro
       F            C
jero jero tenan nganti
      Dm           G
tekan neng njero dodo..

   C                G
mergo tresnoku ro kowe
    Am         Em
ora tau mblenjani
       F        C
duh Gusti kebakono roso
      Dm     G    C
sabar neng.. ati iki..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C

  C              G
lelakon tresno kuwi ora gampang
     Am             Em
ra koyo gawe mie instant
    F                   C
kepiye kepiye wes watak manungsone
       Dm
ojo gampang percoyo
            G
ro siji lan sijine

     C            G
ndak malah edan, ora keturutan
         Am            Em
stress pikir mergo kahanan
 F             C
edan tenanan turut dalan
  Dm    G         C
malah dadi ra karuan

(Chorus)
   C         G
cinta iki olehe
       Am       Em
mung gawe ati loro
       F            C
jero jero tenan nganti
      Dm           G
tekan neng njero dodo..

   C                G
mergo tresnoku ro kowe
    Am         Em
ora tau mblenjani
       F        C
duh Gusti kebakono roso
      Dm     G    C
sabar neng.. ati iki..



Corazon - Stress Pikir

(Intro) D G A D
        Bm Em G A D

  D    G      A             D
sabendino tak piker lan tak impeke
    Bm           Em
nganti ngarat rindu iki
    G          A
aku ngenteni kowe..
    D   G     A            D
wes setahun liwat telung sasi iki
 Bm        Em           G
aku neng kene mengharap kita
A         D
bersama lagi..

   D             G
janji tinggal janji..
       A             D
ora ngiro.. ora nyongko..
        Bm       Em
kabar layangmu teko
        G            A
jebul kowe ro wong liyo..

(Chorus)
 D               A
aku setyo neng kene
       Bm          F#m
kowe suloyo neng kono
      G            D
aku susah.. neng kene
       Em            A
kowe seneng.. neng kono..

   D         A
cinta iki olehe
       Bm       F#m
mung gawe ati loro
       G            D
jero jero tenan nganti
      Em           A
tekan neng njero dodo..

   D                A
mergo tresnoku ro kowe
    Bm         F#m
ora tau mblenjani
       G        D
duh Gusti kebakono roso
      Em     A    D
sabar neng.. ati iki..

(Int.) D A Bm F#m
       G D Em A D

  D              A
lelakon tresno kuwi ora gampang
     Bm             F#m
ra koyo gawe mie instant
    G                   D
kepiye kepiye wes watak manungsone
       Em
ojo gampang percoyo
            A
ro siji lan sijine

     D            A
ndak malah edan, ora keturutan
         Bm            F#m
stress pikir mergo kahanan
 G             D
edan tenanan turut dalan
  Em    A         D
malah dadi ra karuan

(Chorus)
   D         A
cinta iki olehe
       Bm       F#m
mung gawe ati loro
       G            D
jero jero tenan nganti
      Em           A
tekan neng njero dodo..

   D                A
mergo tresnoku ro kowe
    Bm         F#m
ora tau mblenjani
       G        D
duh Gusti kebakono roso
      Em     A    D
sabar neng.. ati iki..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: