Kunci Gitar Corazon - Aku Nduwe Roso



Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em F C G  C

C           G
sabendino.. mesti kelingan..
   Am                 F        G
ro awakmu sing nggawe atiku nyaman..
C                  G
soyo suwe.. aku tambah tresno kowe..
Am                   F         G
ono roso sing pingin tak ungkapke..

C                    G
piye carane.. kowe gelem nompo aku
       Am
pingin tak buktekke
       F             G
roso sayangku nggo kowe..

F         G
percoyo wae aku
     C            Am
kowe ra bakal tak larani
F
mesti tak jogo
        G
mestine tak gemateni..

(Chorus)
 C     G           Am       Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  F            C
kudu nyimpen roso..
         G
sing ono ning njero dodo..

 C          G
aku nduwe roso
          Am          Em
nanging kowe ra rumongso
   F
isane mung nyawang
    G                     C
ugo aku ra iso nyanding kowe..

(Int.) C G Am Em F C G..

F         G
percoyo wae aku
     C            Am
kowe ra bakal tak larani
F
mesti tak jogo
        G
mestine tak gemateni..

(Chorus)
 C     G           Am       Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  F            C
kudu nyimpen roso..
         G
sing ono ning njero dodo..

 C          G
aku nduwe roso
          Am          Em
nanging kowe ra rumongso
   F
isane mung nyawang
    G                     C
ugo aku ra iso nyanding kowe..

 C     G           Am       Em
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  F            C
kudu nyimpen roso..
         G
sing ono ning njero dodo..

 C          G
aku nduwe roso
          Am          Em
nanging kowe ra rumongso
   F
isane mung nyawang
    G                     C
ugo aku ra iso nyanding kowe..



Corazon - Aku Nduwe Roso

(Intro) D# A# Cm Gm G# D# A#  D#

D#          A#
sabendino.. mesti kelingan..
   Cm                 G#       A#
ro awakmu sing nggawe atiku nyaman..
D#                 A#
soyo suwe.. aku tambah tresno kowe..
Cm                   G#        A#
ono roso sing pingin tak ungkapke..

D#                   A#
piye carane.. kowe gelem nompo aku
       Cm
pingin tak buktekke
       G#            A#
roso sayangku nggo kowe..

G#        A#
percoyo wae aku
     D#           Cm
kowe ra bakal tak larani
G#
mesti tak jogo
        A#
mestine tak gemateni..

(Chorus)
 D#    A#          Cm       Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  G#           D#
kudu nyimpen roso..
         A#
sing ono ning njero dodo..

 D#         A#
aku nduwe roso
          Cm          Gm
nanging kowe ra rumongso
   G#
isane mung nyawang
    A#                    D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..

(Int.) D# A# Cm Gm G# D# A#..

G#        A#
percoyo wae aku
     D#           Cm
kowe ra bakal tak larani
G#
mesti tak jogo
        A#
mestine tak gemateni..

(Chorus)
 D#    A#          Cm       Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  G#           D#
kudu nyimpen roso..
         A#
sing ono ning njero dodo..

 D#         A#
aku nduwe roso
          Cm          Gm
nanging kowe ra rumongso
   G#
isane mung nyawang
    A#                    D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..

 D#    A#          Cm       Gm
opo.. iki sing jenenge kasmaran..
  G#           D#
kudu nyimpen roso..
         A#
sing ono ning njero dodo..

 D#         A#
aku nduwe roso
          Cm          Gm
nanging kowe ra rumongso
   G#
isane mung nyawang
    A#                    D#
ugo aku ra iso nyanding kowe..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: