Kunci Gitar Corazon - Wis Ra Sayang



Capo di fret 6

(Intro) C G Am Em

  C                 G
saiki.. kowe dadi bedo..
 Am                       Em
opo mergo kowe wis ra tresno..
  F      G     C         Am
kowe.. lungo.. tanpo suworo..
       F     G        C
nggawe atiku keloro-loro..

C                        G
yen pancen kowe wis ra sayang..
   Am                 Em
omongo aku, aku ora popo..
  F           G       C  G/B  Am
nanging roso iki.. raiso ngapusi..
   F         G              C
yo mung kowe sing tak tresnani..

     Am        Em
kowe arep ngeliyo..
       F           C
aku yo mung iso nrimo
-G/B   Am          Em
    mergo roso tresno..
    F         G
ora iso di pekso..

(Chorus)
  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                    C
ora pisan pindo aku dilarani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F                G
senajan roso ati koyo diiris..

(Int.) Am Em F C-G/B Am Em F G

     Am        Em
kowe arep ngeliyo..
       F           C
aku yo mung iso nrimo
-G/B   Am          Em
    mergo roso tresno..
    F         G
ora iso di pekso..

(Chorus)
  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                    C
ora pisan pindo aku dilarani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F                G
senajan roso ati koyo diiris..

  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                    C
ora pisan pindo aku dilarani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F
senajan roso ati..
        F                G
senajan roso ati koyo diiris..

(Outro) C..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: