Kunci Gitar Corazon - Bakal Tak Tompo



Capo di fret 2

(Intro) F G C
        F G Am G C  F  G

  C       G       Am Em
bingung rasane atiku..
  F          C
kudu pisah karo kowe
   Dm            G
mergo ra oleh restu..
  C           G            Am Em
sio-sio anggonku njogo tresno..
    F      C      Dm          G
yen akhire kowe jodone wong liyo..

    F       G
tak kuatke atiku
          Em        Am
nyawang kowe ro liyane
    F
tak dongake kowe
         G
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
      C      G          Am      Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
  F         G           C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  F               G
kowe sing tak tresno
     Em              Am
di jodohke ro wong liyo
   F      G           C
isaku.. sabar lan nerimo..

(Int.) F G C
       F G Am G C  F  G

 C                   G         Am Em
aku ngerti tresno ra kudu nduweni..
  F        C          Dm           G
nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami..
C        G           Am  Em
tresnoku wis kadung jeru..
F      C     Dm            G
akhire aku.. sing digawe tatu..

    F       G
tak kuatke atiku
          Em        Am
nyawang kowe ro liyane
    F
tak dongake kowe
         G
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
      C      G          Am      Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
  F         G           C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  F               G
kowe sing tak tresno
     Em              Am
di jodohke ro wong liyo
   F      G           C
isaku.. sabar lan nerimo..

      C      G          Am      Em
bakal tak tompo senajan atiku loro
  F         G           C
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  F               G
kowe sing tak tresno
     Em              Am
di jodohke ro wong liyo
   F      G           C
isaku.. sabar lan nerimo..
   F      G           C
isaku.. sabar lan nerimo..



Corazon - Bakal Tak Tompo

(Intro) G A D
        G A Bm A D  G  A

  D       A       Bm F#m
bingung rasane atiku..
  G          D
kudu pisah karo kowe
   Em            A
mergo ra oleh restu..
  D           A            Bm F#m
sio-sio anggonku njogo tresno..
    G      D      Em          A
yen akhire kowe jodone wong liyo..

    G       A
tak kuatke atiku
          F#m       Bm
nyawang kowe ro liyane
    G
tak dongake kowe
         A
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
      D      A          Bm      F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
  G         A           D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  G               A
kowe sing tak tresno
     F#m             Bm
di jodohke ro wong liyo
   G      A           D
isaku.. sabar lan nerimo..

(Int.) G A D
       G A Bm A D  G  A

 D                   A         Bm F#m
aku ngerti tresno ra kudu nduweni..
  G        D          Em           A
nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami..
D        A           Bm  F#m
tresnoku wis kadung jeru..
G      D     Em            A
akhire aku.. sing digawe tatu..

    G       A
tak kuatke atiku
          F#m       Bm
nyawang kowe ro liyane
    G
tak dongake kowe
         A
mugo langgeng selawase..

(Chorus)
      D      A          Bm      F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
  G         A           D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  G               A
kowe sing tak tresno
     F#m             Bm
di jodohke ro wong liyo
   G      A           D
isaku.. sabar lan nerimo..

      D      A          Bm      F#m
bakal tak tompo senajan atiku loro
  G         A           D
piye maneh iki kudu tak lakoni..
  G               A
kowe sing tak tresno
     F#m             Bm
di jodohke ro wong liyo
   G      A           D
isaku.. sabar lan nerimo..
   G      A           D
isaku.. sabar lan nerimo..
Lihat Semua :

Corazon

Chord Kunci Gitar lainnya: