Kunci Gitar Pakdhe Baz - Sesisih Moto



Capo di fret 3

(Intro) Dm G C-G/B-Am
        Dm G C..

C                  Em
udan.. ra terang terang..
  Am                     Em
langit mendung lintange ilang..
F        G         Em            Am
koyo lelakonku.. peteng ndhedet uripku..
   Dm                     G
kerjo adoh paran.. amergo kahanan..

C                       Em
pancen.. aku wong ra nduwe..
  Am                    Em
rono rene mung disepelekne..
F             G
wes seprene suwene..
   Em       Am
durung nate ngrasakne..
 Dm          G           C
urip mulyo.. lan nduweni tresno..

(Chorus)
-E    Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  G                      C      E
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Am            Dm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    G                  C
yen awakku mung di sio sio..

Dm         G          C        -G/B Am
mugi Gusti mireng.. tangis ning ati kulo..
  Dm                  G           (F)
batin niki loro.. disawang sesisih moto..

(Int.) F G E Am
       Dm     Fm      G
      (haaa.. haaa..) sesisih moto..

C                       Em
pancen.. aku wong ra nduwe..
  Am                    Em
rono rene mung disepelekne..
F             G
wes seprene suwene..
   Em       Am
durung nate ngrasakne..
 Dm          G           C
urip mulyo.. lan nduweni tresno..

(Chorus)
-E    Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  G                      C      E
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Am            Dm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    G                  C   E
yen awakku mung di sio sio..

     Am                  Dm
ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  G                      C      E
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Am            Dm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    G                  C
yen awakku mung di sio sio..

Dm         G          C        -G/B Am
mugi Gusti mireng.. tangis ning ati kulo..
  Dm                  G            C
batin niki loro.. disawang sesisih moto..



Pakdhe Baz - Sesisih Moto

(Intro) Fm A# D#-A#/D-Cm
        Fm A# D#..

D#                 Gm
udan.. ra terang terang..
  Cm                     Gm
langit mendung lintange ilang..
G#       A#        Gm            Cm
koyo lelakonku.. peteng ndhedet uripku..
   Fm                     A#
kerjo adoh paran.. amergo kahanan..

D#                      Gm
pancen.. aku wong ra nduwe..
  Cm                    Gm
rono rene mung disepelekne..
G#            A#
wes seprene suwene..
   Gm       Cm
durung nate ngrasakne..
 Fm          A#          D#
urip mulyo.. lan nduweni tresno..

(Chorus)
-G    Cm             Fm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  A#                     D#     G
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Cm            Fm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    A#                 D#
yen awakku mung di sio sio..

Fm         A#         D#       -A#/D Cm
mugi Gusti mireng.. tangis ning ati kulo..
  Fm                  A#          (G#)
batin niki loro.. disawang sesisih moto..

(Int.) G# A# G Cm
       Fm     G#m     A#
      (haaa.. haaa..) sesisih moto..

D#                      Gm
pancen.. aku wong ra nduwe..
  Cm                    Gm
rono rene mung disepelekne..
G#            A#
wes seprene suwene..
   Gm       Cm
durung nate ngrasakne..
 Fm          A#          D#
urip mulyo.. lan nduweni tresno..

(Chorus)
-G    Cm             Fm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  A#                     D#     G
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Cm            Fm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    A#                 D#  G
yen awakku mung di sio sio..

     Cm                  Fm
ra kuat.. ati iki pengen sambat..
  A#                     D#     G
rino wengi ndungo mboten kendat..
     Cm            Fm
ra lilo.. ati iki ora.. trimo..
    A#                 D#
yen awakku mung di sio sio..

Fm         A#         D#       -A#/D Cm
mugi Gusti mireng.. tangis ning ati kulo..
  Fm                  A#           D#
batin niki loro.. disawang sesisih moto..

Chord Dhe Baz

Chord Pakdhe Baz - Sesisih Moto

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :