Kunci Gitar Corazon - Lali Aku Sing Ngancani



Capo di fret 3

(Intro) F G -F Em A
        Dm G -Bm C..

C         G/B       Em       G       Am
 ora nyongko kowe tego.. nglarani atiku..
           F      G         C
opo mergo aku.. dudu pilihanmu..
                 G                 Am
ora kroso netes eluhku.. mergo lakumu..
             F          G         C
ra podo janjimu.. bakal ngancani aku..

    F          G       Em            Am
jarene tresno aku.. akune wis kadung jeru..
           F          G          C
nanging nyatane.. tresnomu mung semu..

(Chorus)
      F                     G
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Em                      Am
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                F                   G
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                C
lumrah yen kowe cidro..

(Int.) F G Em Am
       F G C..

C                     F
 nggrantes ning njero ati..
              G
netese eluh moto iki..
          Em                 Am
ning ngarepe moto kowe andum tresno..
                  F
lali aku sing ngancani..
              G
nggawe remuke ati
               C
kowe wis ora peduli..

(Chorus)
      F                     G
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Em                      Am
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                F                   G
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                C
lumrah yen kowe cidro..

      F                     G
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Em                      Am
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                F                   G
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                C
lumrah yen kowe cidro..
Am               F                   G
 aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                   F G C
lumrah yen kowe lungo.. hmm..



Corazon - Lali Aku Sing Ngancani

(Intro) G# A# -G# Gm C
        Fm A# -Dm D#..

D#        A#/D      Gm       A#      Cm
 ora nyongko kowe tego.. nglarani atiku..
           G#     A#        D#
opo mergo aku.. dudu pilihanmu..
                 A#                Cm
ora kroso netes eluhku.. mergo lakumu..
             G#         A#        D#
ra podo janjimu.. bakal ngancani aku..

    G#         A#      Gm            Cm
jarene tresno aku.. akune wis kadung jeru..
           G#         A#         D#
nanging nyatane.. tresnomu mung semu..

(Chorus)
      G#                    A#
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Gm                      Cm
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                G#                  A#
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                D#
lumrah yen kowe cidro..

(Int.) G# A# Gm Cm
       G# A# D#..

D#                    G#
 nggrantes ning njero ati..
              A#
netese eluh moto iki..
          Gm                 Cm
ning ngarepe moto kowe andum tresno..
                  G#
lali aku sing ngancani..
              A#
nggawe remuke ati
               D#
kowe wis ora peduli..

(Chorus)
      G#                    A#
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Gm                      Cm
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                G#                  A#
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                D#
lumrah yen kowe cidro..

      G#                    A#
tak lungo.. timbang ati iki loro..
         Gm                      Cm
tresnoku nyoto.. ora mbok anggep ono..
                G#                  A#
aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                D#
lumrah yen kowe cidro..
Cm               G#                  A#
 aku ra sugih bondo.. nduweku mung setyo..
                   G# A# D#
lumrah yen kowe lungo..   hmm..
Lihat Semua :

Corazon

Chord Kunci Gitar lainnya: