Kunci Gitar Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane



(Intro) C  G  Am  Em
        F G C G/B Am
        Dm G C

C                   G
sewu kenangan.. awakku ro awakmu
    Am          Em
ora bakal iso.. tak lalekke
       F           G       C   G/B A
mergo aku pancen sayang, wegah kelangan
     F                G        C
roso sayangku yo mung kanggo kowe..

C                  G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
      Am           Em
netes eluh iki.. moco layangmu
        F               G
mergo kowe sing tak tresno..
    C  G/B A
ninggalke aku..
     F            G      C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
  F         G
jare kowe biyen..
      C       G/B A
ora bakal ninggalake
      Dm         G        C
jebul janjine ra ono nyatane..

    F      G         C       G/B A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
    Dm        G         C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
      F          G
opo kowe ra ngelingi..
        C    G/B A
biyen dewe bebarengan..
      Dm      G      C
janji setyo tekane tuwo..

(Int.) C  G  Am  Em
       F G C G/B Am
       Dm G C

C                  G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
      Am           Em
netes eluh iki.. moco layangmu
        F               G
mergo kowe sing tak tresno..
    C  G/B A
ninggalke aku..
     F            G      C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
    F      G         C       G/B A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
    Dm        G         C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
      F          G
opo kowe ra ngelingi..
        C    G/B A
biyen dewe bebarengan..
      Dm      G      C
janji setyo tekane tuwo..

  F         G
jare kowe biyen..
      C       G/B A
ora bakal ninggalake
      Dm         G        C
jebul janjine ra ono nyatane..
   F       G           C       G/B A
yo wes rapopo, kudu ikhlas lan legowo
       Dm              G      C
mergo aku ngerti karma mesti ono..
       Dm              G     C
mergo aku ngerti karma kuwi ono..

Chord Corazon

Chord Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :