Kunci Gitar Corazon - Tresnoku Selawase



Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C

 C                             G
aku ngerti tresnomu dudu nggo aku..
            Am                  Em
nanging tresnomu malah nggo liyane..
  F      G    C      G/B   Am
padahal aku.. sing selalu ono..
         F        G         C
dinggo kowe opo wae tak lakoni..

  C                     G
seprene suwene tak juangke..
        Am             Em
jebul selama iki raono hasile
         F        G
mung nggawe aku kesel..
 C         Am
ati dadi ruwet..
        F         G       C
mikir kowe.. mung marai mumet..

 F            G       C           Am
aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu
        Dm       G
jebul tekan seprene
         C
aku mung pelampiasanmu
  F       G      C           Am
raono hasile.. kabeh mung muspro
     Dm        G       C
usahaku.. mung disio-sio..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C

(Chorus)
      C        G
tresnoku selawase..
   Am          Em
ra mung ono lambe..
        F             C
cukup siji nyanding kowe..
   Dm       G
atiku uwis ayem
          C          G
nanging kowe ora ngroso
     Am            Em
kowe sing tak karepke
        F         C
malah kowe ro liyane
         Dm
mending aku mundur
     G          C
ndak mung soyo ajur..

  C                     G
seprene suwene tak juangke..
        Am             Em
jebul selama iki raono hasile
         F        G
mung nggawe aku kesel..
 C         Am
ati dadi ruwet..
        F         G       C
mikir kowe.. mung marai mumet..

(Chorus)
      C        G
tresnoku selawase..
   Am          Em
ra mung ono lambe..
        F             C
cukup siji nyanding kowe..
   Dm       G
atiku uwis ayem
          C          G
nanging kowe ora ngroso
     Am            Em
kowe sing tak karepke
        F         C
malah kowe ro liyane
         Dm
mending aku mundur
     G          C
ndak mung soyo ajur..

      C        G
tresnoku selawase..
   Am          Em
ra mung ono lambe..
        F             C
cukup siji nyanding kowe..
   Dm       G
atiku uwis ayem
          C          G
nanging kowe ora ngroso
     Am            Em
kowe sing tak karepke
        F         C
malah kowe ro liyane
         Dm
mending aku mundur
     G          C
ndak mung soyo ajur..

         Dm
mending aku mundur
     G          C
ndak mung soyo ajur..



Corazon - Tresnoku Selawase

(Intro) D A Bm F#m
        G D Em A D

 D                             A
aku ngerti tresnomu dudu nggo aku..
            Bm                  F#m
nanging tresnomu malah nggo liyane..
  G      A    D      A/C#  Bm
padahal aku.. sing selalu ono..
         G        A         D
dinggo kowe opo wae tak lakoni..

  D                     A
seprene suwene tak juangke..
        Bm             F#m
jebul selama iki raono hasile
         G        A
mung nggawe aku kesel..
 D         Bm
ati dadi ruwet..
        G         A       D
mikir kowe.. mung marai mumet..

 G            A       D           Bm
aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu
        Em       A
jebul tekan seprene
         D
aku mung pelampiasanmu
  G       A      D           Bm
raono hasile.. kabeh mung muspro
     Em        A       D
usahaku.. mung disio-sio..

(Int.) D A Bm F#m
       G D Em A D

(Chorus)
      D        A
tresnoku selawase..
   Bm          F#m
ra mung ono lambe..
        G             D
cukup siji nyanding kowe..
   Em       A
atiku uwis ayem
          D          A
nanging kowe ora ngroso
     Bm            F#m
kowe sing tak karepke
        G         D
malah kowe ro liyane
         Em
mending aku mundur
     A          D
ndak mung soyo ajur..

  D                     A
seprene suwene tak juangke..
        Bm             F#m
jebul selama iki raono hasile
         G        A
mung nggawe aku kesel..
 D         Bm
ati dadi ruwet..
        G         A       D
mikir kowe.. mung marai mumet..

(Chorus)
      D        A
tresnoku selawase..
   Bm          F#m
ra mung ono lambe..
        G             D
cukup siji nyanding kowe..
   Em       A
atiku uwis ayem
          D          A
nanging kowe ora ngroso
     Bm            F#m
kowe sing tak karepke
        G         D
malah kowe ro liyane
         Em
mending aku mundur
     A          D
ndak mung soyo ajur..

      D        A
tresnoku selawase..
   Bm          F#m
ra mung ono lambe..
        G             D
cukup siji nyanding kowe..
   Em       A
atiku uwis ayem
          D          A
nanging kowe ora ngroso
     Bm            F#m
kowe sing tak karepke
        G         D
malah kowe ro liyane
         Em
mending aku mundur
     A          D
ndak mung soyo ajur..

         Em
mending aku mundur
     A          D
ndak mung soyo ajur..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: