Kunci Gitar Corazon - Salah Roso



(Intro) G D C G
        Em A C D D7

G          Bm
aku tresno kowe..
        Em       D           C
nanging kowe.. nggone wong liyo..
            G       Am          D
sing nggawe atiku dadi tambah loro..

    G           Bm
sak bendino ngancani..
        Em         D          C
nanging aku.. mung sebates konco..
      G          Am      D
ora luwih aku trimo.. trimo..

  Bm             Em
tulung rungokno ati iki
  Am                   D
pengen sesandingan ro sliramu
    Bm            Em
senajan ati iki salah roso
-D  C                   D
  nanging aku tetep tresno..

(Chorus)
   Em                Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
       C             G
enenge mung nggawe loro..
   Am               D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

  Em               Bm
sadar diri nompo kenyataan
  C             G
kabeh wes tak cobo
  Am
nanging sansoyo..
        C             D    G  D
nggawe aku tambah tresno kowe..

(Int.) C D Bm Em
       C D G D

  G             Bm
tangismu nggawe aku
     Em          D              C
ngerasakke.. opo sing mbok rasakke
  G             Am       D
naliko deweke nglarani kowe..

  G          Bm
rasane.. ora lilo
     Em             D        C
yen awakmu.. nganti digawe loro
       G          C    D   G
tatune atimu kuwi dadi tatuku..

  Bm             Em
tulung rungokno ati iki
  Am                  D
pengen sesandingan ro sliramu
    Bm            Em    
senajan ati iki salah roso
-Em D  C                   D
     nanging aku tetep tresno..

(Chorus)
   Em                Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
       C             G
enenge mung nggawe loro..
   Am               D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

  Em               Bm
sadar diri nompo kenyataan
  C             G
kabeh wes tak cobo
  Am
nanging sansoyo..
        C             D    G  D
nggawe aku tambah tresno kowe..

   Em                Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
       C           G
enenge mung nggawe loro
   Am               D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

  Em               Bm
sadar diri nompo kenyataan
  C             G
kabeh wes tak cobo
  Am
nanging sansoyo..
        C             D    G  D G
nggawe aku tambah tresno kowe..

Chord Corazon

Chord Corazon - Salah Roso

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :