Kunci Gitar Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane



Capo di fret 4

(Intro) C F G C
        Am D F G..

  C
tulung banget
F       G        C
 tinggalno aku dewekan
F      G           C
 atiku wes kebacut kelaran
Dm        G        C
 ra butuh sayang sayangan..

  C
tulung banget
F      G        C
 tingalno aku dewekan
F     G           Em     Am
 aku iseh nduwe perasaan..
Dm    G       C
 iki ati du dolanan..

(Chorus)
      F       G
sepurane.. ra ono niatan
         C
ningalke kowe..
         F      G
tak iklaske.. kowe karo aku
          C
pancen du jodone..

            Dm
dongaku kanggo kowe..
G                  C
 kowe bahagia ro liyane..

(Int.) C F G C
       Am D F G..

  C
tulung banget
F       G        C
 tinggalno aku dewekan
F      G           C
 atiku wes kebacut kelaran
Dm        G        C
 ra butuh sayang sayangan..

(Chorus)
      F       G
sepurane.. ra ono niatan
         C
ningalke kowe..
         F      G
tak iklaske.. kowe karo aku
          C
pancen du jodone..

            Dm
dongaku kanggo kowe..
G                  C
 kowe bahagia ro liyane..
            Dm
duwur angen angenmu..
  G                     C
hoo.. ra sebanding karo aku..



Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane

(Intro) E A B E
        C#m F# A B..

  E
tulung banget
A       B        E
 tinggalno aku dewekan
A      B           E
 atiku wes kebacut kelaran
F#m       B        E
 ra butuh sayang sayangan..

  E
tulung banget
A      B        E
 tingalno aku dewekan
A     B           G#m    C#m
 aku iseh nduwe perasaan..
F#m   B       E
 iki ati du dolanan..

(Chorus)
      A       B
sepurane.. ra ono niatan
         E
ningalke kowe..
         A      B
tak iklaske.. kowe karo aku
          E
pancen du jodone..

            F#m
dongaku kanggo kowe..
B                  E
 kowe bahagia ro liyane..

(Int.) E A B E
       C#m F# A B..

  E
tulung banget
A       B        E
 tinggalno aku dewekan
A      B           E
 atiku wes kebacut kelaran
F#m       B        E
 ra butuh sayang sayangan..

(Chorus)
      A       B
sepurane.. ra ono niatan
         E
ningalke kowe..
         A      B
tak iklaske.. kowe karo aku
          E
pancen du jodone..

            F#m
dongaku kanggo kowe..
B                  E
 kowe bahagia ro liyane..
            F#m
duwur angen angenmu..
  B                     E
hoo.. ra sebanding karo aku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: