Kunci Gitar Nella Kharisma - Sego Bungkus


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C Am F C
        C Am F G
        C Am F G
        C...

  C             G
Ambyar atiku ngenes batinku
   Am                     G
Ibarat sego bungkus ra di kareti
  F
Kutah keleleran
    C                      Dm
Naliko koe ninggal salahku opo
                    G
Kowe nblenjanji semayan..

     C              G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Am                   G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    F              C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Dm          G         C
Isih ono jenengmu ning ati iki

Am                               G
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am                                   G
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
 Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

     C              G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Am                   G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    F              C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Dm          G         C
Isih ono jenengmu ning ati iki

(Intro) C Am F G
        C Am F G
        C...

  C             G
Ambyar atiku ngenes batinku
   Am                     G
Ibarat sego bungkus ra di kareti
  F
Kutah keleleran
    C                      Dm
Naliko koe ninggal salahku opo
                    G
Kowe nblenjanji semayan..

     C              G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Am                   G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    F              C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Dm          G         C
Isih ono jenengmu ning ati iki

Am                               G
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am                                   G
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
 Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

Am                               G
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am                                   G
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
 Ilang karete ambyar
                     C...
Keleleran dipangan tikus



Nella Kharisma - Sego Bungkus

(Intro) D Bm G D
        D Bm G A
        D Bm G A
        D...

  D             A
Ambyar atiku ngenes batinku
   Bm                     A
Ibarat sego bungkus ra di kareti
  G
Kutah keleleran
    D                      Em
Naliko koe ninggal salahku opo
                    A
Kowe nblenjanji semayan..

     D              A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Bm                   A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    G              D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Em          A         D
Isih ono jenengmu ning ati iki

Bm                               A
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm                                   A
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
 Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

     D              A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Bm                   A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    G              D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Em          A         D
Isih ono jenengmu ning ati iki

(Intro) D Bm G A
        D Bm G A
        D...

  D             A
Ambyar atiku ngenes batinku
   Bm                     A
Ibarat sego bungkus ra di kareti
  G
Kutah keleleran
    D                      Em
Naliko koe ninggal salahku opo
                    A
Kowe nblenjanji semayan..

     D              A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
      Bm                   A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
    G              D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
      Em          A         D
Isih ono jenengmu ning ati iki

Bm                               A
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm                                   A
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
 Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

Bm                               A
 Mentolone kowe medot taline asmoro
                                  G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
               A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm                                   A
 Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
 Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
 Ilang karete ambyar
                     D...
Keleleran dipangan tikus
Lihat semua chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: