Kunci Gitar Aribowoid feat. Adinda Apriliani - Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani



Capo di fret 4

(Intro) C D G Em
        C D G..

         C          D     G    Em
uwis tak pasrahke kabeh.. ati iki..
         C
mung kanggo sliramu
D               G
sing paling tak tresnani..

     C        D
tapi opo nyatane..
    G            Em
koe malah mblenjani..
    C           D         G
jebule tresnamu mung ngapusi..

(Chorus)
C               D
wis cukup.. leh ku berjuang..
G               Em
wis cukup.. leh ku ngalah..
        C
mungkin wis takdire..
      D
nompo kenyataan'e
     G
kowe dudu jodone..

(Int.) C D G Em
       C D G..

(Adinda Apriliani)
      C        D
kabeh iki salahku..
    G          Em
ora iso nepati janjiku 
     C             D        G
seng tak jaluk.. kowe bahagia..

       C            D
urep sesandingan ro liyane
    G            Em
iki kabeh mergo aku dewe
  C           D           G
milih pisah.. marang sliramu..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
C               D
wis cukup.. leh ku berjuang..
G           Em
mandek ngarepe kowe..
        C
mungkin wis takdire..
      D
nompo kenyataan'e
     G
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Aribowoid)
C               D
wis cukup.. leh ku berjuang..
G               Em
wis cukup.. leh ku ngalah..
        C
mungkin wis takdire..
      D
nompo kenyataan'e
     G
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
C               D
wis cukup.. leh ku berjuang..
G           Em
mandek ngarepe kowe..
        C
mungkin wis takdire..
      D
nompo kenyataan'e
     G
kowe dudu jodone..

(Chorus)
C                D
wis cukup.. nggonku berjuang
(kowe berjuang)
G               Em
wis cukup.. leh ku ngalah
(kowe ngalah )
        C
mungkin wis takdire..
      D
nompo kenyataan'e
     G
kowe dudu jodone..



Aribowoid feat. Adinda Apriliani - Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani

(Intro) E F# B G#m
        E F# B..

         E          F#    B    G#m
uwis tak pasrahke kabeh.. ati iki..
         E
mung kanggo sliramu
F#              B
sing paling tak tresnani..

     E        F#
tapi opo nyatane..
    B            G#m
koe malah mblenjani..
    E           F#        B
jebule tresnamu mung ngapusi..

(Chorus)
E               F#
wis cukup.. leh ku berjuang..
B               G#m
wis cukup.. leh ku ngalah..
        E
mungkin wis takdire..
      F#
nompo kenyataan'e
     B
kowe dudu jodone..

(Int.) E F# B G#m
       E F# B..

(Adinda Apriliani)
      E        F#
kabeh iki salahku..
    B          G#m
ora iso nepati janjiku 
     E             F#       B
seng tak jaluk.. kowe bahagia..

       E            F#
urep sesandingan ro liyane
    B            G#m
iki kabeh mergo aku dewe
  E           F#          B
milih pisah.. marang sliramu..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
E               F#
wis cukup.. leh ku berjuang..
B           G#m
mandek ngarepe kowe..
        E
mungkin wis takdire..
      F#
nompo kenyataan'e
     B
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Aribowoid)
E               F#
wis cukup.. leh ku berjuang..
B               G#m
wis cukup.. leh ku ngalah..
        E
mungkin wis takdire..
      F#
nompo kenyataan'e
     B
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
E               F#
wis cukup.. leh ku berjuang..
B           G#m
mandek ngarepe kowe..
        E
mungkin wis takdire..
      F#
nompo kenyataan'e
     B
kowe dudu jodone..

(Chorus)
E                F#
wis cukup.. nggonku berjuang
(kowe berjuang)
B               G#m
wis cukup.. leh ku ngalah
(kowe ngalah )
        E
mungkin wis takdire..
      F#
nompo kenyataan'e
     B
kowe dudu jodone..
Lihat Semua Chord Adinda Apriliani
Posted on : by
Related Chords: