Kunci Gitar Didi Kempot - Cidro 2



Capo di fret 2

(Intro) Am Em F G C
        Am Em D G C G..

C                Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
tatu sing ning atiku..
  F              Em
tego-tegane sliramu..
        D        G
nambahi loro.. bathinku..

C            Em
 aku ora percoyo..
  Am                 Em
nanging kabeh iki nyoto..
  F                  Em
cetho ning ngarepe moto..
       D      G    C
yen sliramu.. kuwi cidro..

Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi..
F                 C
 kang nguliti awakku iki..
Am                  Em
nanging sih panas.. rasane ati..
   D              G
nyawang kedadean iki..

(Intro) Am Em F G C
        F Em F G..

(Chorus)
C             G
 lungo awakku sing kudu lungo..
Am                   Em
 timbang batinku keloro-loro..
F              Em
 ora bakal awakku iki..
  F              G
bali nemoni sliramu..

C            G
 lilo awakku iki wes lilo..
Am                  Em
 najan loro neng njero dodo..
F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.) F Em D C
       Am Em D G C G..

C                Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
tatu sing ning atiku..
  F              Em
tego-tegane sliramu..
        D        G
nambahi loro.. bathinku..

C            Em
 aku ora percoyo..
  Am                 Em
nanging kabeh iki nyoto..
  F                  Em
cetho ning ngarepe moto..
       D      G    C
yen sliramu.. kuwi cidro..

Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi..
F                 C
 kang nguliti awakku iki..
Am                  Em
nanging sih panas.. rasane ati..
   D              G
nyawang kedadean iki..

(Intro) Am Em F G C
        F Em F G..

(Chorus)
C             G
 lungo awakku sing kudu lungo..
Am                   Em
 timbang batinku keloro-loro..
F              Em
 ora bakal awakku iki..
  F              G
bali nemoni sliramu..

C            G
 lilo awakku iki wes lilo..
Am                  Em
 najan loro neng njero dodo..
F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

(Outro) Am Em F G C..



Didi Kempot - Cidro 2

(Intro) Bm F#m G A D
        Bm F#m E A D A..

D                F#m
 durung nganti garing..
  Bm              F#m
tatu sing ning atiku..
  G              F#m
tego-tegane sliramu..
        E        A
nambahi loro.. bathinku..

D            F#m
 aku ora percoyo..
  Bm                 F#m
nanging kabeh iki nyoto..
  G                  F#m
cetho ning ngarepe moto..
       E      A    D
yen sliramu.. kuwi cidro..

Bm            F#m
 panas-panase srengenge kuwi..
G                 D
 kang nguliti awakku iki..
Bm                  F#m
nanging sih panas.. rasane ati..
   E              A
nyawang kedadean iki..

(Intro) Bm F#m G A D
        G F#m G A..

(Chorus)
D             A
 lungo awakku sing kudu lungo..
Bm                   F#m
 timbang batinku keloro-loro..
G              F#m
 ora bakal awakku iki..
  G              A
bali nemoni sliramu..

D            A
 lilo awakku iki wes lilo..
Bm                  F#m
 najan loro neng njero dodo..
G                 F#m
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.) G F#m E D
       Bm F#m E A D A..

D                F#m
 durung nganti garing..
  Bm              F#m
tatu sing ning atiku..
  G              F#m
tego-tegane sliramu..
        E        A
nambahi loro.. bathinku..

D            F#m
 aku ora percoyo..
  Bm                 F#m
nanging kabeh iki nyoto..
  G                  F#m
cetho ning ngarepe moto..
       E      A    D
yen sliramu.. kuwi cidro..

Bm            F#m
 panas-panase srengenge kuwi..
G                 D
 kang nguliti awakku iki..
Bm                  F#m
nanging sih panas.. rasane ati..
   E              A
nyawang kedadean iki..

(Intro) Bm F#m G A D
        G F#m G A..

(Chorus)
D             A
 lungo awakku sing kudu lungo..
Bm                   F#m
 timbang batinku keloro-loro..
G              F#m
 ora bakal awakku iki..
  G              A
bali nemoni sliramu..

D            A
 lilo awakku iki wes lilo..
Bm                  F#m
 najan loro neng njero dodo..
G                 F#m
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

G                 F#m
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

(Outro) Bm F#m G A D..

Didi Kempot

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :