Kunci Gitar Safira Inema - Kowe Selawase



Capo di fret 1

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C
tak sawang langit..
      Em
kebak lintang njur kelingan..
F                     C
marang sliramu.. sing tansah tak sayang..
C                    Em
lungaku adoh.. ono kene mergo kahanan..
F                   C
mugo ngerteni.. opo sing tak perjuangkan

     Dm                 Am
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      Dm                G
bakal tak jogo taline katresnan..

(Chorus)
Am            Em          G       C
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F           C                 Dm
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         E
kanggo kowe..

Am        Em
rasah dirungakne
           G           C
yen wong liyo pengen misahne
        F        C               Dm
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G          C
tresno selawase..

(Int.) C Em F C
       Dm G C
       Am Em F G..

C
tak sawang langit..
      Em
kebak lintang njur kelingan..
F                     C
marang sliramu.. sing tansah tak sayang..
C                    Em
lungaku adoh.. ono kene mergo kahanan..
F                   C
mugo ngerteni.. opo sing tak perjuangkan

     Dm                 Am
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      Dm                G
bakal tak jogo taline katresnan..

(Chorus)
Am            Em          G       C
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F           C                 Dm
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         E
kanggo kowe..

Am        Em
rasah dirungakne
           G           C
yen wong liyo pengen misahne
        F        C               Dm
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G          C
tresno selawase..

Am            Em          G       C
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F           C                 Dm
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         E
kanggo kowe..

Am        Em
rasah dirungakne
           G           C
yen wong liyo pengen misahne
        F        C               Dm
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G          C
tresno selawase..



Safira Inema - Kowe Selawase

(Intro) C# Fm F# G#
        C# Fm F# G#

C#
tak sawang langit..
      Fm
kebak lintang njur kelingan..
F#                    C#
marang sliramu.. sing tansah tak sayang..
C#                   Fm
lungaku adoh.. ono kene mergo kahanan..
F#                  C#
mugo ngerteni.. opo sing tak perjuangkan

     D#m                A#m
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      D#m               G#
bakal tak jogo taline katresnan..

(Chorus)
A#m           Fm          G#      C#
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F#          C#                D#m
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         F
kanggo kowe..

A#m       Fm
rasah dirungakne
           G#          C#
yen wong liyo pengen misahne
        F#       C#              D#m
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G#         C#
tresno selawase..

(Int.) C# Fm F# C#
       D#m G# C#
       A#m Fm F# G#..

C#
tak sawang langit..
      Fm
kebak lintang njur kelingan..
F#                    C#
marang sliramu.. sing tansah tak sayang..
C#                   Fm
lungaku adoh.. ono kene mergo kahanan..
F#                  C#
mugo ngerteni.. opo sing tak perjuangkan

     D#m                A#m
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      D#m               G#
bakal tak jogo taline katresnan..

(Chorus)
A#m           Fm          G#      C#
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F#          C#                D#m
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         F
kanggo kowe..

A#m       Fm
rasah dirungakne
           G#          C#
yen wong liyo pengen misahne
        F#       C#              D#m
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G#         C#
tresno selawase..

A#m           Fm          G#      C#
pengenku ning kowe nompo aku opo anane
     F#          C#                D#m
lungaku adoh kanggo kerjo tak perjuangke..
         F
kanggo kowe..

A#m       Fm
rasah dirungakne
           G#          C#
yen wong liyo pengen misahne
        F#       C#              D#m
kabeh kuwi.. kanggo nguji supoyo biso..
G#         C#
tresno selawase..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: