Kunci Gitar Arif Subagiyo - Parikan Cidro



Capo di fret 3

         C           D
wedang kopi gula keningar 
         G              Em
waleh ganti golek sing anyar..
         C            D
jangan gudeg sambel teri
       C             D   G
ojo nyedek nek mung mbaperi..

(Intro) G Em C D
        G Em C D

G            Em
iki ceritane wong kephp
  Am              D
bareng di seriusi ora digape
 C
aku nduwe ati.. iki dudu roti
      D          G
sing iso kok cicipi..

       C          D
tuku ketan karo gelang..
           G             Em
bareng tenanan kowene ngilang..
    C         D            G
dasare ancen aku.. wong apikan..

         C            D
gunung duwur tak unggahi
        G           Em
lan segoro tak sebrangi..
      C         D          G
ora kere.. kowe sing ngianati..

(Chorus) 
         C           D
wedang kopi gula keningar 
         G              Em
waleh ganti golek sing anyar..
         C            D
jangan gudeg sambel teri
       C             D   G
ojo nyedek nek mung mbaperi..

(Int.) C D G Em
       C D G..
       C D G Em
       C  D  G..

       C          D
tuku ketan karo gelang..
           G             Em
bareng tenanan kowene ngilang..
    C         D            G
dasare ancen aku.. wong apikan..

         C            D
gunung duwur tak unggahi
        G           Em
lan segoro tak sebrangi..
      C         D          G
ora kere.. kowe sing ngianati..

(Chorus) 
         C           D
wedang kopi gula keningar 
         G              Em
waleh ganti golek sing anyar..
         C            D
jangan gudeg sambel teri
       C             D   G
ojo nyedek nek mung mbaperi..

         C           D
wedang kopi gula keningar 
         G              Em
waleh ganti golek sing anyar..
         C            D
jangan gudeg sambel teri
       C             D   G
ojo nyedek nek mung mbaperi..

    C          D
ojo rumongso duwur 
       G            Em
tibo ceblok awakmu ajur 
       C    D             G D/F# Em
urip mati.. Gusti sing ngatur..
       C  D               G
urip mati.. Gusti sing ngatur..



Chord Arif Subagiyo - Parikan Cidro

         D#          F
wedang kopi gula keningar 
         A#             Gm
waleh ganti golek sing anyar..
         D#           F
jangan gudeg sambel teri
       D#            F   A#
ojo nyedek nek mung mbaperi..

(Intro) A# Gm D# F
        A# Gm D# F

A#           Gm
iki ceritane wong kephp
  Cm              F
bareng di seriusi ora digape
 D#
aku nduwe ati.. iki dudu roti
      F          A#
sing iso kok cicipi..

       D#         F
tuku ketan karo gelang..
           A#            Gm
bareng tenanan kowene ngilang..
    D#        F            A#
dasare ancen aku.. wong apikan..

         D#           F
gunung duwur tak unggahi
        A#          Gm
lan segoro tak sebrangi..
      D#        F          A#
ora kere.. kowe sing ngianati..

(Chorus) 
         D#          F
wedang kopi gula keningar 
         A#             Gm
waleh ganti golek sing anyar..
         D#           F
jangan gudeg sambel teri
       D#            F   A#
ojo nyedek nek mung mbaperi..

(Int.) D# F A# Gm
       D# F A#..
       D# F A# Gm
       D#  F  A#..

       D#         F
tuku ketan karo gelang..
           A#            Gm
bareng tenanan kowene ngilang..
    D#        F            A#
dasare ancen aku.. wong apikan..

         D#           F
gunung duwur tak unggahi
        A#          Gm
lan segoro tak sebrangi..
      D#        F          A#
ora kere.. kowe sing ngianati..

(Chorus) 
         D#          F
wedang kopi gula keningar 
         A#             Gm
waleh ganti golek sing anyar..
         D#           F
jangan gudeg sambel teri
       D#            F   A#
ojo nyedek nek mung mbaperi..

         D#          F
wedang kopi gula keningar 
         A#             Gm
waleh ganti golek sing anyar..
         D#           F
jangan gudeg sambel teri
       D#            F   A#
ojo nyedek nek mung mbaperi..

    D#         F
ojo rumongso duwur 
       A#           Gm
tibo ceblok awakmu ajur 
       D#   F             A# F/A Gm
urip mati.. Gusti sing ngatur..
       D# F               A#
urip mati.. Gusti sing ngatur..

Chord Arif Subagiyo

Chord Arif Subagiyo - Parikan Cidro

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :