Kunci Gitar Didi Kempot - Ojo Nelongso



(Intro) C G D G -F D

   G
jo podo nelongso
                 D
jamane jaman rekoso..
 D
urip pancen angel
                  G
kudune ra usah ngomel..
 G
ati kudu tentrem
                    D
nyambut gawe karo seneng
 D
ulat ojo peteng
                        G   G7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        C
lha opo to konco
      G
ati kerep loro
         D
ra gelem rekoso
       G   G7
mbudi doyo..

         C
pancen kabeh podo
        G
pengen urip mulyo
        D             G     D
wiwitan rekoso pancen nyoto..

   G
jo podo nelongso
                 D
jamane jaman rekoso..
 D
urip pancen angel
                  G
kudune ra usah ngomel..
 G
ati kudu tentrem
                    D
nyambut gawe karo seneng
 D
ulat ojo peteng
                        G   G7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        C
lha opo to konco
      G
ati kerep loro
         D
ra gelem rekoso
       G   G7
mbudi doyo..

         C
pancen kabeh podo
        G
pengen urip mulyo
        D             G     D
wiwitan rekoso pancen nyoto..

(Int.) G...
       C G D G -F D

   G
jo podo nelongso
                 D
jamane jaman rekoso..
 D
urip pancen angel
                  G
kudune ra usah ngomel..
 G
ati kudu tentrem
                    D
nyambut gawe karo seneng
 D
ulat ojo peteng
                        G   G7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        C
lha opo to konco
      G
ati kerep loro
         D
ra gelem rekoso
       G   G7
mbudi doyo..

         C
pancen kabeh podo
        G
pengen urip mulyo
        D             G
wiwitan rekoso pancen nyoto..
        D             G     F D G
wiwitan rekoso pancen nyoto..



Didi Kempot - Ojo Nelongso

Capo di fret 5

(Intro) G D A D -C A

   D
jo podo nelongso
                 A
jamane jaman rekoso..
 A
urip pancen angel
                  D
kudune ra usah ngomel..
 D
ati kudu tentrem
                    A
nyambut gawe karo seneng
 A
ulat ojo peteng
                        D   D7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        G
lha opo to konco
      D
ati kerep loro
         A
ra gelem rekoso
       D   D7
mbudi doyo..

         G
pancen kabeh podo
        D
pengen urip mulyo
        A             D     A
wiwitan rekoso pancen nyoto..

   D
jo podo nelongso
                 A
jamane jaman rekoso..
 A
urip pancen angel
                  D
kudune ra usah ngomel..
 D
ati kudu tentrem
                    A
nyambut gawe karo seneng
 A
ulat ojo peteng
                        D   D7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        G
lha opo to konco
      D
ati kerep loro
         A
ra gelem rekoso
       D   D7
mbudi doyo..

         G
pancen kabeh podo
        D
pengen urip mulyo
        A             D     A
wiwitan rekoso pancen nyoto..

(Int.) D...
       G D A D -C A

   D
jo podo nelongso
                 A
jamane jaman rekoso..
 A
urip pancen angel
                  D
kudune ra usah ngomel..
 D
ati kudu tentrem
                    A
nyambut gawe karo seneng
 A
ulat ojo peteng
                        D   D7
nek dikongkon yo sing temen..

(Chorus)
        G
lha opo to konco
      D
ati kerep loro
         A
ra gelem rekoso
       D   D7
mbudi doyo..

         G
pancen kabeh podo
        D
pengen urip mulyo
        A             D
wiwitan rekoso pancen nyoto..
        A             D     C A D
wiwitan rekoso pancen nyoto..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: