Kunci Gitar Dory Harsa - Sak Ora Orane



Capo di fret 2

(Intro) G Cm Em A C  D

  G          Bm      Em      Bm
saben bengi aku ora iso turu..
C  D         G    -D
 kelingan sliramu..
  G         Bm           Em      Bm
nalikane mbiyen kowe ninggal aku..
   C            A         D
tanpo mergo, ra crito opo salahku..

Am                 Bm
 saiki neng kono kepiye kabarmu
C      A       D
 opo kelingan awakku..
Am                    Bm
 aku sing mbok gawe loro..
 C         A
iseh kroso..
      D
natu mbekas neng dodo..

(Chorus)
    G                 Am          C
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  D                         G
masio rapernah mbok anggep ono..
    E                  Am
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  C         D             Am
masio saiki wes disanding wong liyo..

(Int.) Bm C A D  C  Cm F
    huuu..

  G          Bm      Em      Bm
saben bengi aku ora iso turu..
C  D         G
 kelingan sliramu..
  G         Bm           Em      Bm
nalikane mbiyen kowe ninggal aku..
   C            A         D
tanpo mergo, ra crito opo salahku..

Am                 Bm
 saiki neng kono kepiye kabarmu
C      A       D
 opo kelingan awakku..
Am                    Bm
 aku sing mbok gawe loro..
 C         A
iseh kroso..
      D
natu mbekas neng dodo..

(Chorus)
    G                 Am          C
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  D                         G
masio rapernah mbok anggep ono..
    E                  Am
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  C         D             G
masio saiki wes disanding wong liyo..

    G                 Am          C
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  D                         G
masio rapernah mbok anggep ono..
    E                  Am
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  C         D             G
masio saiki wes disanding wong liyo..
    E                  Am
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  C         D             G
masio saiki wes disanding wong liyo..


🎸 chord diatas sudah disederhanakan

Dory Harsa - Sak Ora Orane

(Intro) A Dm F#m B D  E

  A          C#m     F#m     C#m
saben bengi aku ora iso turu..
D  E         A    -E
 kelingan sliramu..
  A         C#m          F#m     C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku..
   D           B        E
tanpo mergo ra crito.. opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki neng kono kepiye kabarmu
D      B/D#    E
 opo kelingan awakku..
E-D-A-Bm                    C#m
       aku sing mbok gawe loro..
 D         B/D#
iseh kroso..
      E
natu mbekas neng dodo..

(Chorus)
    A                 Bm          D
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  E                         A
masio rapernah mbok anggep ono..
    F#                 Bm
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  D         E             Bm
masio saiki wes disanding wong liyo..

(Int.) C#m D B/D# E  D  Dm G
    huuu..

  A          C#m     F#m     C#m
saben bengi aku ora iso turu..
D  E         A
 kelingan sliramu..
  A         C#m          F#m     C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku..
   D           B        E
tanpo mergo ra crito.. opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki neng kono kepiye kabarmu
D      B/D#    E
 opo kelingan awakku..
Bm                    C#m
 aku sing mbok gawe loro..
 D         B/D#
iseh kroso..
      E
natu mbekas neng dodo..

(Chorus)
    A                 Bm          D
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  E                         A
masio rapernah mbok anggep ono..
    F#                 Bm
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  D         E             A
masio saiki wes disanding wong liyo..

    A                 Bm          D
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  E                         A
masio rapernah mbok anggep ono..
    F#                 Bm
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  D         E             A
masio saiki wes disanding wong liyo..
    F#                 Bm
sak ora orane nate nyanding sliramu..
  D         E             A
masio saiki wes disanding wong liyo..
Lihat Semua Chord Dory Harsa
Posted on : by
Related Chords: