Kunci Gitar Dory Harsa - Semenit Wae Chord



Capo : fret 2

(Intro) -C F G Em Am
        Dm G C

     C           G/B     Am
cobo rungokno sworo ati iki..
    F               G          C  Am G
ati sing mbiyen.. tau mbok rawati..
     C          Em       Am
cobo bayangno kepiye rekasane atiku..
       F             G         C
ngrasakke kowe.. tak seperti dulu..

Em                      Am
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
Em                 Am
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Dm
nresnani sliramu..
       G
wis ngeblong sabarku..

(Chorus)
-C         F               G
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            E                 Am
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Dm
ora mung waton nyalahke..
    G                       C    Gm
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-C           F
 rasah takon kepiye..
             G
roso bathin iki..
                E
yen mung bola bali
                Am
isane ngelarani ati..
            Dm
opo kurang aku sing ngalah..
     G                   (F)
tego kowe nggawe aku ra betah..

(Int.) F Em Dm..
       F Em Dm..
       F D G..

Em                      Am
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
Em                 Am
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Dm
nresnani sliramu..
       G
wis ngeblong sabarku..

(Chorus)
-C         F               G
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            E                 Am
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Dm
ora mung waton nyalahke..
    G                       C    Gm
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-C           F
 rasah takon kepiye..
             G
roso bathin iki..
                E
yen mung bola bali
                Am
isane ngelarani ati..
            Dm
opo kurang aku sing ngalah..
     G                    C    G
tego kowe nggawe aku ra betah..

-C         F               G
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            E                 Am
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Dm
ora mung waton nyalahke..
    G                       C    Gm
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-C           F
 rasah takon kepiye..
             G
roso bathin iki..
                E
yen mung bola bali
                Am
isane ngelarani ati..
            Dm
opo kurang aku sing ngalah..
     G                    C
tego kowe nggawe aku ra betah..

 Am         Dm
opo kurang aku sing ngalah..
     G                   (C)
tego kowe nggawe aku ra betah..

(Outro) C  G#  -G C





(Intro) -D G A F#m Bm
        Em A D

     D           A/C#    Bm
cobo rungokno sworo ati iki..
    G               A          D  Bm A
ati sing mbiyen.. tau mbok rawati..
     D          F#m      Bm
cobo bayangno kepiye rekasane atiku..
       G             A         D
ngrasakke kowe.. tak seperti dulu..

F#m                     Bm
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
F#m                Bm
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Em
nresnani sliramu..
       A
wis ngeblong sabarku..

(Chorus)
-D         G               A
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            F#                Bm
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Em
ora mung waton nyalahke..
    A                       D    Am
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-D           G
 rasah takon kepiye..
             A
roso bathin iki..
                F#
yen mung bola bali
                Bm
isane ngelarani ati..
            Em
opo kurang aku sing ngalah..
     A                   (G)
tego kowe nggawe aku ra betah..

(Int.) G F#m Em..
       G F#m Em..
       G E/G# A..

F#m                     Bm
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
F#m                Bm
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Em
nresnani sliramu..
       A
wis ngeblong sabarku..

(Chorus)
-D         G               A
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            F#                Bm
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Em
ora mung waton nyalahke..
    A                       D    Am
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-D           G
 rasah takon kepiye..
             A
roso bathin iki..
                F#
yen mung bola bali
                Bm
isane ngelarani ati..
            Em
opo kurang aku sing ngalah..
     A                    D    A
tego kowe nggawe aku ra betah..

-D         G               A
 cobo dadi aku.. semenit wae..
            F#                Bm
supoyo kowe ngerti piye kahanane..
               Em
ora mung waton nyalahke..
    A                       D    Am
ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe..

-D           G
 rasah takon kepiye..
             A
roso bathin iki..
                F#
yen mung bola bali
                Bm
isane ngelarani ati..
            Em
opo kurang aku sing ngalah..
     A                    D
tego kowe nggawe aku ra betah..

 Bm         Em
opo kurang aku sing ngalah..
     A                   (D)
tego kowe nggawe aku ra betah..

(Outro) D  A#  -A D

Chord Dory Harsa - Semenit Wae

Lihat Semua :