Kunci Gitar Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu



Capo di fret 2

(Intro) G  C..
        C-G/B-Am  Cm
        G Cm G Cm

         G            A
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       C            D       G  Cm
siji-sijine.. neng njero atiku..
      G           A
aku lilo kerjo.. esuk awan sore
      C         D         G
amung gawe.. nyenengke atimu..

  C          D    Bm      Em
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Am   G  D       G     G7
yowes rapopo.. aku biso nrimo..
C      D    Bm       Em
iki ngono.. gegayuhanku..
     Am   D           G  D
nyawiji.. bareng sliramu..

(Chorus)
         G    Bm     C            G
duh kang mas aku.. tetep tresno kowe..
       Am   D      G  D
tak trimo.. opo anane..
        G       Bm       C          G
tak tunggu kang mas.. buktekke janjimu..
       Am      D             G
nyuwun restu.. marang wong tuwaku..

(Int.) C  C-G/B-Am  Cm
       G Cm G Cm

         G            A
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       C          D       G  Cm
siji-sijine neng njero atiku..
      G           A
aku lilo kerjo.. esuk awan sore
      C         D         G
amung gawe.. nyenengke atimu..

  C          D    Bm      Em
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Am      D       G     G7
yowes rapopo.. aku biso nrimo..
C      D    Bm       Em
iki ngono.. gegayuhanku..
     Am   D           G  D
nyawiji.. bareng sliramu..

(Chorus)
         G    Bm     C            G
duh kang mas aku.. tetep tresno kowe..
       Am   D      G  D
tak trimo.. opo anane..
        G       Bm       C          G
tak tunggu kang mas.. buktekke janjimu..
       Am      D             G
nyuwun restu.. marang wong tuwaku..

D     G      Bm     C           G
o.. sabaro sayang.. tak toto atiku..
         Am         D             G  D
nyuwun pangestu.. marang wong tuwamu..
     G    Bm    C            G
mugo'o Gusti.. ugi paring restu..
    Am          D           G  E
aku biso.. urip bareng sliramu..
     Am          D          G  Cm G
kowe biso.. urip bareng awakku..



Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu

(Intro) A  D..
        D-A/C#-Bm  Dm
        A Dm A Dm

         A            B
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       D            E       A  Dm
siji-sijine.. neng njero atiku..
      A           B
aku lilo kerjo.. esuk awan sore
      D         E         A
amung gawe.. nyenengke atimu..

  D          E    C#m     F#m
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Bm   A  E       A     A7
yowes rapopo.. aku biso nrimo..
D      E    C#m      F#m
iki ngono.. gegayuhanku..
     Bm   E           A  E
nyawiji.. bareng sliramu..

(Chorus)
         A    C#m    D            A
duh kang mas aku.. tetep tresno kowe..
       Bm   E      A  E
tak trimo.. opo anane..
        A       C#m      D          A
tak tunggu kang mas.. buktekke janjimu..
       Bm      E             A
nyuwun restu.. marang wong tuwaku..

(Int.) D  D-A/C#-Bm  Dm
       A Dm A Dm

         A            B
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       D          E       A  Dm
siji-sijine neng njero atiku..
      A           B
aku lilo kerjo.. esuk awan sore
      D         E         A
amung gawe.. nyenengke atimu..

  D          E    C#m     F#m
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Bm      E       A     A7
yowes rapopo.. aku biso nrimo..
D      E    C#m      F#m
iki ngono.. gegayuhanku..
     Bm   E           A  E
nyawiji.. bareng sliramu..

(Chorus)
         A    C#m    D            A
duh kang mas aku.. tetep tresno kowe..
       Bm   E      A  E
tak trimo.. opo anane..
        A       C#m      D          A
tak tunggu kang mas.. buktekke janjimu..
       Bm      E             A
nyuwun restu.. marang wong tuwaku..

E     A      C#m    D           A
o.. sabaro sayang.. tak toto atiku..
         Bm         E             A  E
nyuwun pangestu.. marang wong tuwamu..
     A    C#m   D            A
mugo'o Gusti.. ugi paring restu..
    Bm          E           A  F#
aku biso.. urip bareng sliramu..
     Bm          E          A  Dm A
kowe biso.. urip bareng awakku..
Lihat Semua :

Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya: