Kunci Gitar Dory Harsa - Ono Liyane



(Intro) C G/B Am..
        Dm G C..
        E Am F Fm..

C        G          Am        Em
tak rasakke.. tresnamu suwe suwe..
F         C          Dm    G
sansoyo bedo.. ora koyo biasane..
C      G           Am       Em
sak tenane.. eneng opo sliramu..
    F          C          Dm      G
nganti koyo ngene.. kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C G/B Am          Em
opo saktenane.. opo salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

(Chorus)
    C      Em   E    Am
opo kowe.. wis ono liyane..
       Dm                G
opo mergo.. wis raono restune wong tuwo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe ning kene..
       G
tanpo sliramu..

(Int.) F C Em Am
       Dm F G..

C      G           Am       Em
sak tenane.. eneng opo sliramu..
    F          C          Dm      G
nganti koyo ngene.. kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C G/B Am          Em
opo saktenane.. opo salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

(Chorus)
    C      Em   E    Am
opo kowe.. wis ono liyane..
       Dm                G
opo mergo.. wis raono restune wong tuwo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe ning kene..

    C          E       Am
opo kowe.. wis ono liyane..
       Dm                G
opo mergo.. wis raono restune wong tuwo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe ning kene..
       G
tanpo sliramu..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C     Am          Em
opo saktenane.. opo salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..
           C
tanpo sliramu..
Lihat Semua Chord Dory Harsa
Posted on : by
Related Chords: