Kunci Gitar Dory Harsa - Mantan Goblok



Capo di fret 5

(Intro) C..

    C               Em
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     F             Em
sing penting tetep kerjo
        Dm         G
nggo nyukupi keluargo..

      C
rasah dipikirake..
         Em
mantanmu sing goblok kae..
    Dm            F
ben Gusti sing mbaleske..
     G                    (C)
koyo ngopo.. lorone dadi kowe..

(Intro) C  G#  C  G#..
        Dm G Fm C..

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi..
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglale'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F            Em
edan dewe.. loro dewe
 Dm          G           C
ajur sak kabehe.. mesake ragane..

(Chorus)
    C               Em
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     F             Em
sing penting tetep kerjo
        Dm         G
nggo nyukupi keluargo..

      C
rasah dipikirake..
         Em
mantanmu sing goblok kae..
    Dm            F
ben Gusti sing mbaleske..
     G                    (C)
koyo ngopo.. lorone dadi kowe..

(Int.) C  F  C  F
       Dm G F Em Dm..
       G-Am-Bm G-Am-Bm

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi..
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglale'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F            Em
edan dewe.. loro dewe
 Dm          G           C
ajur sak kabehe.. mesake ragane..

(Chorus)
    C               Em
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     F             Em
sing penting tetep kerjo
        Dm         G
nggo nyukupi keluargo..

      C
rasah dipikirake..
         Em
mantanmu sing goblok kae..
    Dm            F
ben Gusti sing mbaleske..
     G                   C
koyo ngopo lorone dadi kowe..

    C               Em
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     F             Em
sing penting tetep kerjo
        Dm         G
nggo nyukupi keluargo..

      C
rasah dipikirake..
         Em
mantanmu sing goblok kae..
    Dm            F
ben Gusti sing mbaleske..
     G                   C
koyo ngopo lorone dadi kowe..



Dory Harsa - Mantan Goblok

(Intro) F..

    F               Am
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     A#            Am
sing penting tetep kerjo
        Gm         C
nggo nyukupi keluargo..

      F
rasah dipikirake..
         Am
mantanmu sing goblok kae..
    Gm            A#
ben Gusti sing mbaleske..
     C                    (F)
koyo ngopo.. lorone dadi kowe..

(Intro) F  C#  F  C#..
        Gm C A#m F..

    F          C
yen mung loro ati..
          Dm
akeh sing ngancani..
Gm        A#
 ra sah wedi..
      C
kabeh wis tau nglakoni..

     F            C
mbok wis ajar nglale'ake..
   Dm
timbang suwe-suwe..
 A#           Am
edan dewe.. loro dewe
 Gm          C           F
ajur sak kabehe.. mesake ragane..

(Chorus)
    F               Am
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     A#            Am
sing penting tetep kerjo
        Gm         C
nggo nyukupi keluargo..

      F
rasah dipikirake..
         Am
mantanmu sing goblok kae..
    Gm            A#
ben Gusti sing mbaleske..
     C                    (F)
koyo ngopo.. lorone dadi kowe..

(Int.) F  A#  F  A#
       Gm C A# Am Gm..
       C-Dm-Em C-Dm-Em

    F          C
yen mung loro ati..
          Dm
akeh sing ngancani..
Gm        A#
 ra sah wedi..
      C
kabeh wis tau nglakoni..

     F            C
mbok wis ajar nglale'ake..
   Dm
timbang suwe-suwe..
 A#           Am
edan dewe.. loro dewe
 Gm          C           F
ajur sak kabehe.. mesake ragane..

(Chorus)
    F               Am
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     A#            Am
sing penting tetep kerjo
        Gm         C
nggo nyukupi keluargo..

      F
rasah dipikirake..
         Am
mantanmu sing goblok kae..
    Gm            A#
ben Gusti sing mbaleske..
     C                   F
koyo ngopo lorone dadi kowe..

    F               Am
ojo gresulo.. rasah digawe loro..
     A#            Am
sing penting tetep kerjo
        Gm         C
nggo nyukupi keluargo..

      F
rasah dipikirake..
         Am
mantanmu sing goblok kae..
    Gm            A#
ben Gusti sing mbaleske..
     C                   F
koyo ngopo lorone dadi kowe..
Lihat Semua :

Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya: