Kunci Gitar Ngidam Pentol - Nella Kharisma feat. Dory Harsa



(Intro) Am Dm C Am
        Am Dm C Am

       Am
bojoku meteng pitung wulan
         G                Am
mbendino ngiler jarene ngidam..
         Dm
sak njaluke kudu keturutan..
       E
iki ngidam opo kesempatan..

       Am
iki ngono perbuatanmu mas
         G                 Am
wetengku cilik mbok gawe lemu..
       Dm
kowe seneng nggugahi wong turu..
        G               Am
ra di wei mengko kowe nesu..

(Intro) Am  Dm  Am
        Dm C C Am..

(Chorus)
Am
yo wis cah ayu..
                  Am
bojoku sing ayu dewe..
  Am
dewe dewe dewe..
Dm
gek ndang ngomongo
                     Dm
opo sing mbok kepingini..
     Dm
gek ndang tak turuti..

C
sing tak pingini
Dm
sing gampang-gampang..
G               Am
 janji kudu keturutan..

              G
aku pengen pentol..
                Am
sing enek endok'e
              G
aku pengen pentol..
                 Am
sing dobel endok'e
              Dm
aku pengen pentol pentol pentol
         Dm
pentol endok
              Am
sing okeh emi'ne..

               G
kowe pengen pentol..
                Am
sing enek endok'e
               G
kowe pingin pentol..
                 Am
sing dobel endok'e
               Dm
kowe pingin pentol pentol pentol
         Dm
pentol endok
              Am
sing okeh emi'ne..

(Intro) Am  Dm  Am
        Dm C C Am..

       Am
bojoku meteng pitung wulan
         G                Am
mbendino ngiler jarene ngidam..
         Dm
sak njaluke kudu keturutan..
       E
iki ngidam opo kesempatan..

       Am
iki ngono perbuatanmu mas
         G                 Am
wetengku cilik mbok gawe lemu..
       Dm
kowe seneng nggugahi wong turu..
        G               Am
ra di wei mengko kowe nesu..

(Intro) Am  Dm  Am
        Dm C C Am..

(Chorus)
Am
yo wis cah ayu..
                  Am
bojoku sing ayu dewe..
  Am
dewe dewe dewe..
Dm
gek ndang ngomongo
                     Dm
opo sing mbok kepingini..
     Dm
gek ndang tak turuti..

C
sing tak pingini
Dm
sing gampang-gampang..
G               Am
 janji kudu keturutan..

              G
aku pengen pentol..
                Am
sing enek endok'e
              G
aku pengen pentol..
                 Am
sing dobel endok'e
              Dm
aku pengen pentol pentol pentol
         Dm
pentol endok
              Am
sing okeh emi'ne..

               G
kowe pengen pentol..
                Am
sing enek endok'e
               G
kowe pingin pentol..
                 Am
sing dobel endok'e
               Dm
kowe pingin pentol pentol pentol
         Dm
pentol endok
              Am
sing okeh emi'ne..



Chord Ngidam Pentol - Nella Kharisma feat. Dory Harsa

(Intro) Fm A#m G# Fm
        Fm A#m G# Fm

       Fm
bojoku meteng pitung wulan
         D#               Fm
mbendino ngiler jarene ngidam..
         A#m
sak njaluke kudu keturutan..
       C
iki ngidam opo kesempatan..

       Fm
iki ngono perbuatanmu mas
         D#                Fm
wetengku cilik mbok gawe lemu..
       A#m
kowe seneng nggugahi wong turu..
        D#              Fm
ra di wei mengko kowe nesu..

(Intro) Fm  A#m  Fm
        A#m G# G# Fm..

(Chorus)
Fm
yo wis cah ayu..
                  Fm
bojoku sing ayu dewe..
  Fm
dewe dewe dewe..
A#m
gek ndang ngomongo
                     A#m
opo sing mbok kepingini..
     A#m
gek ndang tak turuti..

G#
sing tak pingini
A#m
sing gampang-gampang..
D#              Fm
 janji kudu keturutan..

              D#
aku pengen pentol..
                Fm
sing enek endok'e
              D#
aku pengen pentol..
                 Fm
sing dobel endok'e
              A#m
aku pengen pentol pentol pentol
         A#m
pentol endok
              Fm
sing okeh emi'ne..

               D#
kowe pengen pentol..
                Fm
sing enek endok'e
               D#
kowe pingin pentol..
                 Fm
sing dobel endok'e
               A#m
kowe pingin pentol pentol pentol
         A#m
pentol endok
              Fm
sing okeh emi'ne..

(Intro) Fm  A#m  Fm
        A#m G# G# Fm..

       Fm
bojoku meteng pitung wulan
         D#               Fm
mbendino ngiler jarene ngidam..
         A#m
sak njaluke kudu keturutan..
       C
iki ngidam opo kesempatan..

       Fm
iki ngono perbuatanmu mas
         D#                Fm
wetengku cilik mbok gawe lemu..
       A#m
kowe seneng nggugahi wong turu..
        D#              Fm
ra di wei mengko kowe nesu..

(Intro) Fm  A#m  Fm
        A#m G# G# Fm..

(Chorus)
Fm
yo wis cah ayu..
                  Fm
bojoku sing ayu dewe..
  Fm
dewe dewe dewe..
A#m
gek ndang ngomongo
                     A#m
opo sing mbok kepingini..
     A#m
gek ndang tak turuti..

G#
sing tak pingini
A#m
sing gampang-gampang..
D#              Fm
 janji kudu keturutan..

              D#
aku pengen pentol..
                Fm
sing enek endok'e
              D#
aku pengen pentol..
                 Fm
sing dobel endok'e
              A#m
aku pengen pentol pentol pentol
         A#m
pentol endok
              Fm
sing okeh emi'ne..

               D#
kowe pengen pentol..
                Fm
sing enek endok'e
               D#
kowe pingin pentol..
                 Fm
sing dobel endok'e
               A#m
kowe pingin pentol pentol pentol
         A#m
pentol endok
              Fm
sing okeh emi'ne..

Chord Dory Harsa

Chord Ngidam Pentol - Nella Kharisma feat. Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :