Kunci Gitar Dory Harsa - Biasa Wae



Capo di fret 3

(Intro) Am  D            Am  D D-C-D
            hu.. yo yooo..
        Am  D  Am  D..

Am
jarene kowe nduwe
  F                C        G
omah gedong sak isine.. jarene..
Am
jarene kowe nduwe
  F                 C         G
mobil mewah sak larange.. jarene..

Am                F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C
 senengane sombong
               G
omongane duwur-duwur
                Am
koyo pesawat tempur..
                    F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C
 ora tekan ati amerga
    G
deweke tak anggep uwong nglindur..

Am
jarene kowe nduwe
 F                   C         G
emas batang sak tambange.. jarene..
Am
jarene kowe nduwe
  F               C        G
pacar sak okeh-okehe.. jarene..

           Am       F
tak iyo iyoke ceritane..
           C        G
tak iyo iyoke ceritane..

(Chorus)
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                  G
 omongane ojo mbok gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                      G    C
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Intro) Am  D  Am  D..

Am
jarene kowe nduwe
  F                C        G
omah gedong sak isine.. jarene..
Am
jarene kowe nduwe
  F                 C         G
mobil mewah sak larange.. jarene..

Am                F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C
 senengane sombong
               G
omongane duwur-duwur
                Am
koyo pesawat tempur..
                    F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C
 ora tekan ati amerga
    G
deweke tak anggep uwong nglindur..

Am
jarene kowe nduwe
 F                   C         G
emas batang sak tambange.. jarene..
Am
jarene kowe nduwe
  F               C        G
pacar sak okeh-okehe.. jarene..

           Am       F
tak iyo iyoke ceritane..
           C        G
tak iyo iyoke ceritane..

(Chorus)
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                  G
 omongane ojo mbok gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                      G    C
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Int.) Dm  Am  F  E
       F  C  Dm  E

(Chorus)
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                  G
 omongane ojo mbok gedheke..
Am           F
biasa wae oh biasa wae..
C                      G    C
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Chorus) (Overtone)
Bm           G
biasa wae oh biasa wae..
D                  A
 omongane ojo mbok gedheke..
Bm           G
biasa wae oh biasa wae..
D                      A    D
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Outro) Bm...
          gen modyar.. !!!



Dory Harsa - Biasa Wae

(Intro) Cm  F            Cm  F F-D#-F
            hu.. yo yooo..
        Cm  F  Cm  F..

Cm
jarene kowe nduwe
  G#               D#       A#
omah gedong sak isine.. jarene..
Cm
jarene kowe nduwe
  G#                D#        A#
mobil mewah sak larange.. jarene..

Cm                G#
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
D#
 senengane sombong
               A#
omongane duwur-duwur
                Cm
koyo pesawat tempur..
                    G#
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
D#
 ora tekan ati amerga
    A#
deweke tak anggep uwong nglindur..

Cm
jarene kowe nduwe
 G#                  D#        A#
emas batang sak tambange.. jarene..
Cm
jarene kowe nduwe
  G#              D#       A#
pacar sak okeh-okehe.. jarene..

           Cm       G#
tak iyo iyoke ceritane..
           D#       A#
tak iyo iyoke ceritane..

(Chorus)
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                 A#
 omongane ojo mbok gedheke..
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                     A#   D#
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Intro) Cm  F  Cm  F..

Cm
jarene kowe nduwe
  G#               D#       A#
omah gedong sak isine.. jarene..
Cm
jarene kowe nduwe
  G#                D#        A#
mobil mewah sak larange.. jarene..

Cm                G#
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
D#
 senengane sombong
               A#
omongane duwur-duwur
                Cm
koyo pesawat tempur..
                    G#
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
D#
 ora tekan ati amerga
    A#
deweke tak anggep uwong nglindur..

Cm
jarene kowe nduwe
 G#                  D#        A#
emas batang sak tambange.. jarene..
Cm
jarene kowe nduwe
  G#              D#       A#
pacar sak okeh-okehe.. jarene..

           Cm       G#
tak iyo iyoke ceritane..
           D#       A#
tak iyo iyoke ceritane..

(Chorus)
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                 A#
 omongane ojo mbok gedheke..
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                     A#   D#
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Int.) Fm  Cm  G#  G
       G#  D#  Fm  G

(Chorus)
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                 A#
 omongane ojo mbok gedheke..
Cm           G#
biasa wae oh biasa wae..
D#                     A#   D#
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Chorus) (Overtone)
Dm           A#
biasa wae oh biasa wae..
F                  C
 omongane ojo mbok gedheke..
Dm           A#
biasa wae oh biasa wae..
F                      C    F
 duwur duwur kesampluk lambene..

(Outro) Dm...
          gen modyar.. !!!

Chord Dory Harsa

Chord Dory Harsa - Biasa Wae

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :