Kunci Gitar Pendhoza X Dory Harsa - Ninggal Janji



(Intro) Am G G Am
        Am G G Am

Am            G
dulu.. begitu indah..
G               Am
saat.. kau bersamaku..
Am            G
dulu.. begitu mesra..
G               G
saat.. kau disampingku..

Am
 jarene lan mblenjani
jebul nyatane endi
G
 lungo ra bali-bali
malah ninggalke janji
F
 opo wes kelingan
karo awakku iki
E
 sing mbiyen tok tresnani
roso tekane mati

Am
 yen ngono cen pengenmu
ngomongo terus terang
G
 tak usah nggawe coro
medotke sesambungan
F
 nek wes cukup semene
anggone meh bebrayan
E
 kabeh tak bungkus wae
                        (Am)
timbang nggawe rusak pikiran

(Chorus)
 Am                     G
aku mbiyen wes tau dadi bojomu..
  G                          Am
nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
 Am                      G
opo pancen tresnamu ra cukup siji..
  G
kowe lungo tego ninggalke
Am
sumpah lan janji..

Am
 cen kabeh mau salahku
                  G
aku njaluk pangapuro
opo kowe lungo mergo
                F
aku ra sugih bondho
omonganmu polah tingkahmu
                E
ra tau ngajeni aku
sak kepenake dewe
                    Am
awakmu gawe loro atiku
iki pancen garise
              G
aku ro kowe pisah
wes wegah nggagas menungso
                   F
sing gawe uripku bubrah
saiki aku kudu move on
          E
ngelaleke alon-alon
mugo oleh gantine
              (Am)
kuwi bakal kelakon..

(Int.) Am G G Am
       Am G G Am

       Dm  G          C  G/B Am
masa lalu itu.. menyiksa diriku..
       Dm   E        F   G    Am
seakan hidupku.. tak mampu bertahan..

(Chorus)
 Am                     G
aku mbiyen wes tau dadi bojomu..
  G                          Am
nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
 Am                      G
opo pancen tresnamu ra cukup siji..
  G
kowe lungo tego ninggalke
Am
sumpah lan janji..

 Am                     G
aku mbiyen wes tau dadi bojomu..
  G                          Am
nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
 Am                      G
opo pancen tresnamu ra cukup siji..
  G
kowe lungo tego ninggalke
Am
sumpah lan janji..

Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :