Kunci Gitar Arda - Ora Bisa Mulih



(Intro) C Am F C
        Dm G C..

C       Am        F         C
mak.. bapak.. aku ra biso mulih..
  Am                Dm  G
bodho iki.. atiku sedih..
C       Am     F        C
mak.. bapak.. aku ora teko..
       Am               Dm    G
neng kene.. aku ra biso lungo..

F      G      C       Am
 mung donga.. lan pujimu
         F              G
sing tak suwun jroning uripku..

C       Am     F         C
mak.. bapak.. uwis ojo nangis
  Am                   Dm       G
woconen.. layang sing tak tulis..
C       Am       F        C
mak.. bapak.. ngapuranen aku
    Am                Dm    G
yen ono.. salah lan luputku..

F      G        C         Am
 neng kene koyo ngene rasane
         F         G         C
pengen mulih ning aku kudu kepiye..

(Intro) Dm Em G C

(Chorus)
  G              C
suarane takbir.. ing wayah wengi..
G                    C
ngelingke salah dosa iki..
G                            C
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
       F       G       C
ngapuranen dosane anakmu iki..

C       Am     F         C
mak.. bapak.. uwis ojo nangis
  Am                   Dm       G
woconen.. layang sing tak tulis..
C       Am       F        C
mak.. bapak.. ngapuranen aku
    Am                Dm    G
yen ono.. salah lan luputku..

F       G       C         Am
 neng kene koyo ngene rasane
         F         G         C
pengen mulih ning aku kudu kepiye..

(Intro) Dm Em G C

(Chorus)
  G              C
suarane takbir.. ing wayah wengi..
G                    C
ngelingke salah dosa iki..
G                            C
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
       F       G       C
ngapuranen dosane anakmu iki..

  G              C
suarane takbir.. ing wayah wengi..
G                    C
ngelingke salah dosa iki..
G                            C
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
       F       G       C
ngapuranen dosane anakmu iki..
       F       G       C
ngapuranen dosane anakmu iki..
Lihat Semua Chord Arda Tatu
Posted on : by
Related Chords: