Kunci Gitar Dory Harsa - Demi Kowe



Capo di fret 4

(Intro) Am  Dm  G F Am

  C                F
pamit.. aku kudu lunga..
  Dm                       G
lunga.. janji ra bakal ninggalna..
    Em                  Am
tresna.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakna..
  Dm                      G
lara.. tanpa daya nggonku lunga..
  Em               Am
muga.. kowe bakale nampa..
          Bb                G      E
nggonku lunga ora merga ora tresna..

(Chorus)
    Am                    Dm
aku kerja golek upa ora neko-neko..
       G                      C       E
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                       Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F         Am   E-F#-G-Am
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

(Int.) Am  G  F  C
       Dm  Am  F  G..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakna..
  Dm                      G
lara.. tanpa daya nggonku lunga..
  Em               Am
muga.. kowe bakale nampa..
          Bb                G      E
nggonku lunga ora merga ora tresna..

(Chorus)
    Am                    Dm
aku kerja golek upa ora neko-neko
       G                      C       E
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                       Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F         Am   E
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

    Am                    Dm
aku kerja golek upa ora neko-neko
      G                       C       E
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                       Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F         Am
ngrumangsani atase wong ora nduwe..



Dory Harsa - Demi Kowe

(Intro) C#m  F#m  B A C#m

  E                A
pamit.. aku kudu lunga..
  F#m                      B
lunga.. janji ra bakal ninggalna..
    G#m                 C#m
tresna.. iki sing tak karepke..
       D                  B
karo kowe ra bakal karo liyane..

  E                    A
nangis.. batin iki ngrasakna..
  F#m                     B
lara.. tanpa daya nggonku lunga..
  G#m              C#m
muga.. kowe bakale nampa..
          D                 B      G#
nggonku lunga ora merga ora tresna..

(Chorus)
    C#m                   F#m
aku kerja golek upa ora neko-neko..
       B                      E       G#
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        C#m                      F#m
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          B        A         C#m  G#-A#-B-C#m
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

(Int.) C#m  B  A  E
       F#m  C#m  A  B..

  E                    A
nangis.. batin iki ngrasakna..
  F#m                     B
lara.. tanpa daya nggonku lunga..
  G#m              C#m
muga.. kowe bakale nampa..
          D                 B      G#
nggonku lunga ora merga ora tresna..

(Chorus)
    C#m                   F#m
aku kerja golek upa ora neko-neko
       B                      E       G#
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        C#m                      F#m
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          B        A         C#m  G#
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

    C#m                   F#m
aku kerja golek upa ora neko-neko
      B                       E       G#
kerja esuk tekan sore ora tak rasakke..
        C#m                      F#m
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          B        A         C#m
ngrumangsani atase wong ora nduwe..
Lihat Semua Chord Dory Harsa
Posted on : by
Related Chords: