Kunci Gitar Dory Harsa - Pengen Lali



(Intro) C G Am Em
        F G C G

       C      G
jane pengen lali..
        Am        Em
nanging sansoyo kelingan
  F                 G          C    G
kelingan mbiyen pas sayang-sayangan..

        C      G/B  Am
yen kelingan loro tenan..
     Em          F
kowe pilih dalan sing liyan
  G          C     C -Em
kebribik garangan..

Dm       G          C   G/B   Am
 kuat ra kuat aku kudu iso nompo..
Bb                     G
 senadyan remuk ning dodo..

(Chorus)
       C    G/B
yowes ora popo
          Am
wong akeh sing kondo
   -G    F
yen kowe kuwi..
  G                C
tukang ngumbar tresno..

G-Am -Bm -C    E
yowis tak trimake
         Am        D
senadyan ngene carane
       F        G     C
mugo mugo bener pilihane.. 
F        Am  G
 hu.. uuuu..

(Int.) F  G  Dm  G-F-G-F-G

       C      G/B
jane pengen lali..
        Am        Em
nanging sansoyo kelingan
  F                 G          C    G
kelingan mbiyen pas sayang-sayangan..

        C      G    Am
yen kelingan loro tenan..
     Em          F
kowe pilih dalan sing liyan
  G          C
kebribik garangan..

Dm       G          C   G/B   Am
 kuat ra kuat aku kudu iso nompo..
Bb                     G
 senadyan remuk ning dodo

(Chorus)
       C    G/B
yowes ora popo
          Am
wong akeh sing kondo
   -G    F
yen kowe kuwi..
  G                C
tukang ngumbar tresno..

G          C    E
 yowis tak trimake
         Am        G
senadyan ngene carane
       F        G     C
mugo mugo bener pilihane.. 

          F
yowis tak trimake
    G         Em
yen ngene dalane
     Am
kowe milih de'e
  Dm           G        C  G C
lorone ben tak songgo dewe..



Dory Harsa - Pengen Lali

(Intro) A E F#m C#m
        D E A E

       A      E
jane pengen lali..
        F#m       C#m
nanging sansoyo kelingan
  D                 E          A    E
kelingan mbiyen pas sayang-sayangan..

        A      E/G# F#m
yen kelingan loro tenan..
     C#m         D
kowe pilih dalan sing liyan
  E          A     A -C#m
kebribik garangan..

Bm       E          A   E/G#  F#m
 kuat ra kuat aku kudu iso nompo..
G                      E
 senadyan remuk ning dodo..

(Chorus)
       A    E/G#
yowes ora popo
          F#m
wong akeh sing kondo
   -E    D
yen kowe kuwi..
  E                A
tukang ngumbar tresno..

E-F#m-G#m-A    C#
yowis tak trimake
         F#m       B
senadyan ngene carane
       D        E     A
mugo mugo bener pilihane.. 
D        F#m E
 hu.. uuuu..

(Int.) D  E  Bm  E-D-E-D-E

       A      E/G#
jane pengen lali..
        F#m       C#m
nanging sansoyo kelingan
  D                 E          A    E
kelingan mbiyen pas sayang-sayangan..

        A      E    F#m
yen kelingan loro tenan..
     C#m         D
kowe pilih dalan sing liyan
  E          A
kebribik garangan..

Bm       E          A   E/G#  F#m
 kuat ra kuat aku kudu iso nompo..
G                      E
 senadyan remuk ning dodo

(Chorus)
       A    E/G#
yowes ora popo
          F#m
wong akeh sing kondo
   -E    D
yen kowe kuwi..
  E                A
tukang ngumbar tresno..

E          A    C#
 yowis tak trimake
         F#m       E
senadyan ngene carane
       D        E     A
mugo mugo bener pilihane.. 

          D
yowis tak trimake
    E         C#m
yen ngene dalane
     F#m
kowe milih de'e
  Bm           E        A  E A
lorone ben tak songgo dewe..
Lihat Semua :

Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya: