Kunci Gitar TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro



Capo di fret 2

(Intro) D A Bm A G F#m Em A D..

    D      A        Bm B
tak tembangke lagu iki..
          Em                        A
kanggo sliramu seng paling tak tresnani..
  F#m      F#          Bm
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      Em
aku lungo tanpo kondo..
        A               F G
mergo kedanan wong liyo..

  C             G/B      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu..
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-F         Em      E          Am
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       Dm
aku ra bakal lali..
-C       G                       C
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

       Dm                      G
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     F
tak akoni pancen..
     G              C
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  F
seng gede pangapuramu..
                  G
lungaku ninggal tatu..
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu..
                     C
tak buang roso tresnoku..
       G/B      Am
korban janji manismu..

                  Dm
tak jaluk pengertianmu..
             G
ojo dadi loromu..
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan..
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan..
    G/B     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 C
ora bakal tak baleni..

(Int.) F G Em Am
       F  G  C..

       Dm                      G
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     F
tak akoni pancen..
     G              C
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  F
seng gede pangapuramu..
                  G
lungaku ninggal tatu..
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu..
                     C
tak buang roso tresnoku..
       G/B      Am
korban janji manismu..

                  Dm
tak jaluk pengertianmu..
             G
ojo dadi loromu..
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan..
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan..
    G/B     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 C
ora bakal tak baleni..

              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 F   Fm G C
ora bakal tak baleni..



TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro

(Intro) E B/D# C#m B A G#m F#m B E..

    E      B/D#     C#m C#
tak tembangke lagu iki..
          F#m                       B
kanggo sliramu sing paling tak tresnani..
  G#m      G#          C#m
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      F#m
aku lungo tanpo kondo..
        B               G A
mergo kedanan wong liyo..

  D             A/C#     Bm B
kelingan mbiyen dewe ketemu..
        Em                    A
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-G         F#m     F#         Bm
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       Em
aku ra bakal lali..
-D       A                       D
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

       Em                      A
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     G
tak akoni pancen..
     A              D
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  G
seng gede pangapuramu..
                  A
lungaku ninggal tatu..
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu..
                     D
tak buang roso tresnoku..
       A/C#     Bm
korban janji manismu..

                  Em
tak jaluk pengertianmu..
             A
ojo dadi loromu..
                  D
tulung ngapuranen aku..

               G
ati iki dudu dolanan..
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan..
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 D
ora bakal tak baleni..

(Int.) G A F#m Bm
       G  A  D..

       Em                      A
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     G
tak akoni pancen..
     A              D
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  G
seng gede pangapuramu..
                  A
lungaku ninggal tatu..
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu..
                     D
tak buang roso tresnoku..
       A/C#     Bm
korban janji manismu..

                  Em
tak jaluk pengertianmu..
             A
ojo dadi loromu..
                  D
tulung ngapuranen aku..

               G
ati iki dudu dolanan..
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan..
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 D
ora bakal tak baleni..

              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 G   Gm A D
ora bakal tak baleni..
Lihat Semua :

Chord TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro

Chord Kunci Gitar lainnya: