Kunci Gitar Kuat-Kuatan Ati - Nella Kharisma feat. Dory Harsa



(Intro) C E Am A
        Dm  G..

C         G    Am        G
sansoyo suwe.. sansoyo loro..
   F             G            C  Fm
sumpah aku.. wis ra kuat nyonggo..
C           G      Am        G
ngrasakke kowe.. saiki wis bedo..
    F            G         C
yen ra tresno.. ojo gawe loro..

Am             Em  Am             Em
 remuk rasane ati.. nompo kahanan iki..
     Dm                     G
opo iki sing jenenge.. kuat-kuatan ati..

(Chorus)
       C        E          Am     A
jarene kowe tresno nyatane kowe lungo..
       Dm        C
jarene ngomong sayang..
      G
saiki malah ngilang..

        C     E              Am      A
jaremu njogo aku nanging kok kowe mlayu
       Dm
jaremu ngomong love you..
           G               (Dm)
nanging nyatane.. raiso digugu..

(Int.) Dm  Am  Dm  Am -G
       F  C  D  G..

C           G      Am        G
ngrasakke kowe.. saiki wis bedo..
    F            G         C
yen ra tresno.. ojo gawe loro..

Am             Em  Am             Em
 remuk rasane ati.. nompo kahanan iki..
     Dm                     G
opo iki sing jenenge.. kuat-kuatan ati..

(Chorus)
       C        E          Am     A
jarene kowe tresno nyatane kowe lungo..
       Dm
jarene ngomong sayang..
      G
saiki malah ngilang..

        C     E              Am      A
jaremu njogo aku nanging kok kowe mlayu
       Dm
jaremu ngomong love you..
           G
nanging nyatane..

       C        E          Am     A
jarene kowe tresno nyatane kowe lungo..
       Dm
jarene ngomong sayang..
      G
saiki malah ngilang..

        C     E              Am      A
jaremu njogo aku nanging kok kowe mlayu
       Dm
jaremu ngomong love you..
           G                C...
nanging nyatane.. raiso digugu..
Lihat Semua :

Dory Harsa

Chord Kunci Gitar lainnya: