Kunci Gitar Dory Harsa - Lara Ati



Capo di fret 2

(Intro) Am F E

Am         Em
kelingan tahun wingi..
F                 C
 kowe ngucapke janji..
Dm
salahku opo ?
    Am                 E
nganti katresnanmu.. lungo..

  Am          Em
jujur aku moh kelangan..
F              C
 amergo isih sayang..
Dm
tingali rasa iki
Am
suk kowe bakal ngerti
  F             E
setioku wis kepati..

(Chorus)
    Am                 Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                  C  E
kowe wis ning njero ati..
   Am                Dm
sinten sakniki nglarani..
  F
medotke janji..
    Dm              E
nganti aku pengen.. mati..
                  Am
maturnuwun kulo lara ati..

(Intro) Dm C Bm Am E..

  Am          Em
jujur aku moh kelangan..
F              C
 amergo isih sayang..
Dm
tingali rasa iki
Am
suk kowe bakal ngerti
  F             E
setioku wis kepati..

(Chorus)
    Am                 Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                  C  E
kowe wis ning njero ati..
   Am                Dm
sinten sakniki nglarani..
  F
medotke janji..
    Dm                E
nganti aku pengen.. mati..

    Am                 Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                  C  E
kowe wis ning njero ati..
   Am                Dm
sinten sakniki nglarani..
  F
medotke janji..
    Dm              E
nganti aku pengen.. mati..
                  Am
maturnuwun kulo lara ati..
  Dm C  Bm  Am E     Am
huu..u..u...u..u.. lara ati..



Dory Harsa - Lara Ati

(Intro) Bm G F#

Bm         F#m
kelingan tahun wingi..
G                 D
 kowe ngucapke janji..
Em
salahku opo ?
    Bm                 F#
nganti katresnanmu.. lungo..

  Bm          F#m
jujur aku moh kelangan..
G              D
 amergo isih sayang..
Em
tingali rasa iki
Bm
suk kowe bakal ngerti
  G             F#
setioku wis kepati..

(Chorus)
    Bm                 Em
tresnoku yo gur mung siji..
  A                  D  F#
kowe wis ning njero ati..
   Bm                Em
sinten sakniki nglarani..
  G
medotke janji..
    Em              F#
nganti aku pengen.. mati..
                  Bm
maturnuwun kulo lara ati..

(Intro) Em D C#m Bm F#..

  Bm          F#m
jujur aku moh kelangan..
G              D
 amergo isih sayang..
Em
tingali rasa iki
Bm
suk kowe bakal ngerti
  G             F#
setioku wis kepati..

(Chorus)
    Bm                 Em
tresnoku yo gur mung siji..
  A                  D  F#
kowe wis ning njero ati..
   Bm                Em
sinten sakniki nglarani..
  G
medotke janji..
    Em                F#
nganti aku pengen.. mati..

    Bm                 Em
tresnoku yo gur mung siji..
  A                  D  F#
kowe wis ning njero ati..
   Bm                Em
sinten sakniki nglarani..
  G
medotke janji..
    Em              F#
nganti aku pengen.. mati..
                  Bm
maturnuwun kulo lara ati..
  Em D  C#m Bm F#    Bm
huu..u..u...u..u.. lara ati..
Lihat Semua Chord Dory Harsa
Posted on : by
Related Chords: