Kunci Gitar Xaluna x LSista - Tahun Ngarep Gagal Rabi



(Intro) C G/B Am A
        Dm A Dm -C
        Em E Am A  Dm  G..

C      G/B        Am A
a..ku njalok ngapuro..
Dm    A     Dm
a..ku ora kuwoso..
Em   E      Am      A
lilakno aku bakal lungo..
   Dm                  G    Fm G
ku lan kowe podho podo loro..

C    G/B      Am     A
janjimu tahun ngarep..
Dm   A   Dm
isih tak arep-arep..
Em  E          Am       A
aku kowe bakal dadi.. siji..
Dm              G
pupus kabeh wis mati..

           F
aku mung menungso
       Fm        C       Am
sing raiso ngendani.. takdir..
      Dm                        G
aku pamit.. njuk tulung rasah dipikir..

(Chorus)
          C           Em          Am  A
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Dm                          G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                       G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Dm                     G
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..

(Intro) C G F Fm
        C Am Dm  G  C G..

  C                       F
dewe nduwe janji tahun ngarep bakal rabi
       G                   C
Gusti ora ngijabahi kudu pisan pupus ati
  Am                      Dm
dipenghujung tahun kita harus merelakan
     G                      C
saat cinta menggunung ditemukan perpisahan

  C                       F
nibo tangi aku njogo kowe selama iki
  G                       C
akhire pisahan sopo uwong sing kuwat ati
     Am                   Dm
ngelakoni cerito iki berjuang setengah mati
    G                     C
tresno tulus suci nanging raiso rabi..

           F
aku mung menungso
       Fm        C       Am
sing raiso ngendani.. takdir..
      Dm                        G
aku pamit.. njuk tulung rasah dipikir..

(Chorus)
          C           Em          Am  A
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Dm                          G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                       G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Dm                     G
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..

          C           Em          Am  A
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Dm                          G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                     G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Dm                     C
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..
         Dm           G      Fm    C
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..



Xaluna x LSista - Tahun Ngarep Gagal Rabi

(Intro) G D/F# Em E
        Am E Am -G
        Bm B Em E  Am  D..

G      D/F#       Em E
a..ku njalok ngapuro..
Am    E     Am
a..ku ora kuwoso..
Bm   B      Em      E
lilakno aku bakal lungo..
   Am                  D    Cm D
ku lan kowe podho podo loro..

G    D/F#     Em     E
janjimu tahun ngarep..
Am   E   Am
isih tak arep-arep..
Bm  B          Em       E
aku kowe bakal dadi.. siji..
Am              D
pupus kabeh wis mati..

           C
aku mung menungso
       Cm        G       Em
sing raiso ngendani.. takdir..
      Am                        D
aku pamit.. njuk tulung rasah dipikir..

(Chorus)
          G           Bm          Em  E
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Am                          D
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
C      D           Bm      Em
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Am                        D
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     G         Bm          Em E
opo isaku yen urip raono kowe..
        Am                       D
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
C          D          Bm          Em
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Am                     D
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..

(Int.) G D C Cm
       G Em Am  D  G D..

  G                       C
dewe nduwe janji tahun ngarep bakal rabi
       D                   G
Gusti ora ngijabahi kudu pisan pupus ati
  Em                      Am
dipenghujung tahun kita harus merelakan
     D                      G
saat cinta menggunung ditemukan perpisahan

  G                       C
nibo tangi aku njogo kowe selama iki
  D                       G
akhire pisahan sopo uwong sing kuwat ati
     Em                   Am
ngelakoni cerito iki berjuang setengah mati
    D                     G
tresno tulus suci nanging raiso rabi..

           C
aku mung menungso
       Cm        G       Em
sing raiso ngendani.. takdir..
      Am                        D
aku pamit.. njuk tulung rasah dipikir..

(Chorus)
          G           Bm          Em  E
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Am                          D
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
C      D           Bm      Em
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Am                        D
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     G         Bm          Em E
opo isaku yen urip raono kowe..
        Am                       D
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
C          D          Bm          Em
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Am                     D
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..

          G           Bm          Em  E
ra nganti tekan ganti tahun wis bubar..
     Am                          D
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
C      D           Bm      Em
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Am                        D
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     G         Bm          Em E
opo isaku yen urip raono kowe..
        Am                     D
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
C          D          Bm          Em
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Am                     G
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..
         Am           D      Cm    G
padang dalanmu.. kuwi dadi dongaku..
Lihat Semua :

LSista

Chord Kunci Gitar lainnya: